Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Men AM, så tjusig du gått och blivit!!! Ja det har du alltid varit förstås. Själv skulle jag aldrig i livet våga mig på knips-knips, jag är livrädd för operationer.


    Parnassia, men vilket skräp med spiralen! Själv skulle jag aldrig våga sätta in en och min BM skulle jag aldrig lita på för det! Kanske en riktig gynekolog?


    Nenne, jag fick scheriproct utskrivet (eller hur det nu stavas), en starkare variant av den receptfria.


    Snigeln, usch vilken massa dåliga nyheter ni fått på en gång, kram på dig.


    PB, varför törs de inte vänta med att plocka ut bebisen? Är det för litet för att klara en vanlig förlossning?

  • BrudSommar2006

    EA, vi skulle kunna fixa till vårt bord men det skulle ändå bara bli tillfälligt för vi vill ha ett nytt bord senare i alla fall. Det här är ett bord för fyra men med utdragsskiva kan man sitta sex (ja plus på kortsidorna då). Fast då drar man bordsskivan åt ena hållet så att extraskivan kan fästas på del av underredet och då hamnar bordsbenen fel så fyra personer får sitta med ett bordsben ivägen, värdelöst.

  • BrudSommar2006

    PB, usch, hoppas att det ordnar sig.


    Omsan, vad besvärligt du har det, stackare.


    Lapinette, vilka slott såg ni, var ni på visningar eller åt lunch eller så eller var ni förbi och tittade bara?

  • BrudSommar2006

    Hej alla, barnen har varit så jobbiga idag så jag har knappt vetat vad jag ska göra med dem. Astrid skriker så fort man sätter ner henne på golvet och Iris är allmänt busig och fortsätter trots att man säger nej. Sedan detta tjat - Är den här min (tidning)? Ja, du kan få den om du vill. - Är den här min? Ja, du får den säger jag ju. - Är den här min? JA, säger jag ju. - Är den här min? Ja men för i helvete säger jag ju... - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Det är jordgubbssylt. - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Ja men jag säger ju att det är jordgubbssylt. - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Ja men för i helvete jag säger ju att det är jordgubbssylt... Man får inte svära åt sina barn, jag vet det.


    Fast nu var det stackars lilla Elise jag ville fråga om, var det pga någon infektion i kroppen hos bebisen som det satte igång tidigt tror man? Jag tänkte på varet i lungorna, stackarn. Jag får titta in i andra tråden och se efter.


    PB, när startades andra tråden? Jag tänkte om ni skrivit redan innan de gifte sig om ni höll till någon annanstans först och av en slump hittat varandra igen i olika trådar?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ditt favoritslott var lite likt Steninge Slott tyckte jag? Eller var det färgen kanske bara som gjorde att jag tänker på det!

  • BrudSommar2006

    Hm, någon Crinone ska i alla fall inte jag få någon användning för tack och lov, har kräkts färdigt nu känns det som, inga fler graviditeter. Om det inte var för att jag hatar graviditeter och förlossningar kanske, kanske jag varit sugen på en trea men nu får det vara. Säkert bäst så för jag känner att det är kämpigt nog att räcka till för de två små krävande madamer jag har, även om de ju blir stora i alltför snabb takt.


    Vad det gäller Astrids bilåkande så kan man ju inte veta om det gör ont i öronen eller så men jag gissar att hon bara tröttnar för kortare sträckor går det ju bra att åka. Fast vem tröttnar inte på att sitta i bilen i sju timmar... Jag tycker att det är hopplöst jobbigt att det tar så lång tid att åka till Öland.

  • BrudSommar2006

    MSW, usch ja, det där med moderkakan råkade jag ut för med Iris, det var på vippen att de fick börja förbereda för att ta ut den, då kom den precis över den stipulerade timmen eller vad det var, fast då var den trasig så jag blödde en hel del och fick äta tabletter för att dra ihop livmodern och vad det var. Jäklar vad mycket blod det kommer i början precis efter en förlossning, varje gång man går på toa har man en tennisboll av levrat blod i trosan, uuääck!

  • BrudSommar2006

    MSW, är du förkyld nu igen stackare, har ni inte precis varit sjuka? Eller var det bara A? Hästar låter ju väldigt mysigt annars om du orkar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar