Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Vad köper man förresten som första paret skridskor?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, usch för tandläkarbesök! Ha en trevlig resa, ni skulle visst få fint väder har jag förstått? Är det någon speciell anledning till besöket den här gången?

  • BrudSommar2006

    Med skridskorna funderade jag mer på om det fortfarande finns sådana där med flera medar som man spänner på sina egna skor? Eller är det dumt, kanske bättre att ta smällen med balansen på en gång? Kanske inte ens finns längre.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Iris är på simlekis med sin pappa och själv har jag varit i städtagen som vanligt tills Astrid vaknade nu. Sedan är det lunch på restaurangen på äldreboendet där farmor bor för att fira hennes nittioårsdag. Till ikväll har maken köpt hummer och räkor av ingen anledning alls annat än att det är gott, mums.


    Den där laxstroganoffen, den måste ni bara prova, den är så himla god! Ska göra den imorgon tror jag när släkten kommer.


    Såg att Heloise och Panzer blivit utskrivna från sjukhuset medan Elise är kvar på neo i granntråden, jag trodde att man alltid fick stanna hos sin bebis i Sverige???

  • BrudSommar2006

    Angående skridskor så är ju inte jag någon skridskoentusiast heller Vickan, och inte maken heller, jag kan bara hasa runt om jag håller mig i sargen, men nu pratar Iris om att hon vill åka så då måste hon ju få sitt första par nu till vintern. Själv tänkte jag att man kanske inte ens behöver sätta på sig sina de första gångermna hon ska prova? Om man nu alls får gå på isen med skor förstås men på barnåkningen borde man väl få det?

  • BrudSommar2006

    Hej på er!


    Porchez, är det meningen att någon annan ska ta över dina gamla arbetsuppgifter nu då? Hoppas att det går bra med kuratorn så att du får fortsätta att prata av dig, det låter väl nyttigt.


    Nenne, det låter som att ni haft det riktigt trevligt, du och Pricken!


    PB, men ni kan väl inte hamna sist igen hos den där förbenade reparatören?! Han lär väl ta er först nu för sjutton, jäkla gubbe förresten.


    Hm, om Iris inte får prova åka skridskor nu som hon tjatat så blir hon nog riktigt besviken. Däremot kan det ju mycket väl hända att hon tom vägrar sätta dem på fötterna när hon väl får syn på dem...

  • BrudSommar2006

    Hoppas att det där läkarteamet som skulle följa med Elise har tid att åka snarast så att de får flytta för det där låter helt värdelöst. Trodde som sagt inte att man var tvungen att flytta ifrån sin bebis någonstans i Sverige men vet ju att det hände Sweet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar