Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Piggelin, jag tycker att kommunikationerna från förorten till stan är bra här men ska man mellan två grannkommuner är det hopplöst, då måste man in och vända och det kan ta en himla tid.


    Grattis till lyckat pillerintag AM!

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, då råkade din bekant som inte klarar choklad värre ut än du ändå!


    Vet inte riktigt var jag tycker amningsgränsen går, 4 år känns inte som någon höjdare men vet inte vad jag tycker om två år, det beror väl på övriga omständigheter antar jag.

  • BrudSommar2006

    Oj vad det skrivits och debatterats om amning här, själv har jag nog inga speciella åsikter om saken, jag har inga starka känslor själv vad det gäller amning och har inte tänkt så mycket på det mer än att jag har förstått att det är ett laddat ämne för många andra. I övrigt tycker jag att Koko skrivit mycket bra här.


    AM och Cicci, vad tråkigt att ni är fortsatt sjuka. Vi går också och släpar runt på en förkylning och det är segt att vi aldrig blir helt friska men vi är heller inte jättesjuka, mest lite rethosta.


    Aleta, det måste väl kännas bra att ni inte helt stängt dörren för ett barn till, det lät så slutgiltigt tidigare när det vara det här försöket eller inget som gällde.


    Igår var vi på pumpautställning. Det måste tagit på krafterna för idag ville Iris sova eftermiddag. Får se om vi kommer iväg på någon aktivitet i eftermiddag då beroende på när hon vaknar.


    MSW, hoppas att värdena inte sjunkit nu igen när du tar prover imorgon.

  • BrudSommar2006

    Här på Öland ligger min favoritskoaffär. Har aldrig varit i en så bra affär, de har verkligen allt. Inte jättebilligt i och för sig men det får gå. Hittade vinterskor till Iris och höstskor till mig där. Passar på att handla det jag och barnen behöver varje gång vi är här nere.


    Måste komma till skott och skicka efter overall till Iris bara.


    Muggles, efter drygt ett års amning var man ju rätt trött på det och det kändes skönt att få sluta.

  • BrudSommar2006

    Muggles, hoppas att ni slipper betala så mycket för ert tidiga VUL. Känns inte rätt att man ska behöva göra det tycker jag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nej inget ämne för mig heller, har helt enkelt inte tillräckligt starka åsikter åt något håll för det.


    Har ni hittat någonstans att åka på utflykt än då? Har flera förslag på sommarfik i Sörmland men de har ju stängt nu.

  • BrudSommar2006

    Jag önskar verkligen att jag sov men jag antar att jag får ta igen all förlorad sömn någon annan gång.


    Har varit på fågelutställning i majslabyrint, vi gick och gick och det var jättetrevligt men trött blev man. Iris tyckte att det var jättekul, Astrid lyckades sova sig igenom hela.


    Vickan, det där med att få bort nattamningen är knepigt, Iris slutade väl någon gång mellan tio månader och året men då för att maken tog tre skriknätter, själv tycker jag att det var överjävligt vidrigt och tyckte så synd om Iris så hade det varit upp till mig hade det aldrig blivit av!


    Önskar att Astrid tog flaskan för då kunde man ge välling eller ersättning eller mjölk eller vad som helst på kvällen när hon är för trött för att sitta i en barnstol och äta men hur vi än övar så kommer vi ingen vart.

  • BrudSommar2006

    Koko skrev något jag skriver under på, när man läser något i en tråd som någon skrivit så omoget och ogenomtänkt och helt galet så orkar man ju inte irritera sig över det, det är liksom inte värt det.

  • BrudSommar2006

    EA, vi försöker med pipmugg också men hittills utan succé, hon dricker en mun vatten till måltiderna i den men det är en mun oavsett dryck i tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Men Omsan, är du på jobbet med 39 graders feber?! Jag skulle inte kunna ta mig ur sängen. Jobbigt att gå och vänta på provsvar men jag hoppas att det löser sig för dig hur som. Vilken otur att du måste ta dusten med dottern och stressen med jobbet och familjeförsörjningen och alltihop på en gång.


    Lapinette, det är likadant hos oss, maken är väldigt diskussionsbenägen men inte jag. Ibland blir jag galen på honom och, gissningsvis, han på mig!


    Mugglan, jag håller tummarna så de blir blå här att det här ska gå vägen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar