Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    muggles skrev 2010-09-16 09:49:30 följande:
    Dock tycker jag eg att vi snart kan döda diskussionen om stängt forum, det skulle inte alls kännas som samma sak Vill man vara mer privat så har ju de flesta som hängt här länge och varit på lite tråddejter mejladresser (el FB och man kan ju faktiskt skicka privata meddelanden också på FB) som man kan använda istället.  
    Muggles, du skriver så mycket bra saker så du får bli min nya guru!
  • BrudSommar2006

    Mmm Muggles, fast havskräftor på kräftskivan tror jag fortfarande inte på!!!

  • BrudSommar2006

    Vilken dag det har varit, Astrid har så klart fått Iris förkylning och jäklar vad det kommit ut ur den där lilla näsan idag. Fast vi tog oss till hästlekiset i regnet i alla fall.


    Jag har väntat på att det ska komma en bebis som blir större än Iris, kan det bli Pricken tro. Iris var så stor som han är nu när hon var fyra veckor.


    Melondofts W blir det inte i alla fall, Iris var 79,5 cm och 13,8 kg när hon var 8 månader.


    Jäklar, jag tror knappt jag suttit ner på hela dagen, trött är jag.

  • BrudSommar2006

    Nenne, mini-Iris, vad härligt det låter. Hoppas ni får till det med namnet så att ni blir nöjda.


    Melondoft, jo, vi får se hur det går med henne, vi går på extra tillväxtkontroller och kanske blir det hormoner.

  • BrudSommar2006

    Ibland läser jag den här bloggen och så tänkte jag att jag skulle se hur det gått för dem och det är ju helt otroligt för de har kommit hem utan sin bebis. Vad var den där statistiken nu igen för nu tycker jag det händer överallt?


    heltsubjektiv.blogg.se/

  • BrudSommar2006

    Förresten så funderade jag på om jag fick länka till bloggen men det har alltid varit en helt öppen blogg där många kommenterar och den är också länkad till från flera andra kändisbloggar och så så det måste vara OK. Bara så ni vet.

  • BrudSommar2006

    Världen är liten men det är ju på sätt och vis skönt att dt är samma person, jag började undra hur jag aldrig hört talas om någon som drabbats och sedan händer det till höger och vänster.


    Idag är vi förkylda familjen.

  • BrudSommar2006

    PB, jag är ju glad att jag har ett jobb men i admin-branschen där jag befinner mig är det alldeles för många andra som också befinner sig så chansen att jag skulle bli headhuntad ser jag som noll. Dessutom har jag lyckats skaffa mig besvärlig kompetens och halka in på ett område där det inte finns så många jobb att byta till. Jag hoppas innerligt att det kommer en ljusning för er i alla fall. För din del borde det väl lösa sig, jag har inbillat mig att det är behov av sådana som du lite varstans men det kanske är fel?

  • BrudSommar2006

    Skulle aldrig ha drömt om att gå ut på restaurang med Iris tidigare men nu går det hyfsat bra att äta i alla fall lunch ute med henne i släptåg. Astrid vet jag inte.


    Läste ni den här bloggen som Nu när du finns länkade till? 


    klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html


    Tyckte så synd om den stackarn.


    I kommunvalet här tycker jag det är så många partier som vill ha mer personal på förskolorna men det är ingen som uttryckligen säger att om vi vinner kommer varje förskola att få pengar till att anställa en till person på varje avdelning. Så länge de inte säger det så tror jag inte att det blir ett skvatt med det tyvärr.


    Cicci, du och jag skulle nog trivas bra i samma regering, som vanligt säger du så mycket bra!

Svar på tråden Livets toppar och dalar