Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Har ni 10 minuter på cykel till era jobb, ojoj, finns det folk som har det så!!

  • BrudSommar2006

    PB, det lät ju som att maken blev godkänd för jobbet men att tjänsterna tog slut? Hoppas att det blir någon tjänst ledig framöver i så fall.


    Är nyfiken på hur det gått på föräldramötet men måste lägga mig nu.

  • BrudSommar2006

    Mugglan vad är det som händer???!!! Va? Va? Va? !!!

  • BrudSommar2006

    Jag får spader!!! Jag dånar!!! Jag är så omtumlad så jag klarar knappt att säga grattis men här kommer det - ett STORT JÄKLA DUNDERGRATTIS! Shit, jag har gåshud.

  • BrudSommar2006

    Jag kom alldeles av mig.


    Cicci, vad kul med nytt jobb! De förtjänar inte att få tillbaka dig på gamla stället.


    PB, det där föräldramötet verkar ju ha varit en riktig hit.


    Izzie, bra ändå att allt är OK igen.


    Tänk, den där godartade-hypofysen-diagnosen som Hattis kanske får lät ju så himla sällsynt och så känner AM en som råkat ut för just det. Det lät ju i vsrt fall lovande med medicinering.

  • BrudSommar2006

    Jag är på Öland. Här är det full storm så jag vet inte om bron är öppen och orkar inte riktigt ta reda på det men kontentan är att Iris nog får klara sig minst tills imorgon utan potta för den glömde vi hemma och det finns inte längre någon barnäffär här på hela ön utan man måste åka hela vägen till Kalmar, suck. Kanske att ÖoB eller Ica har, vi får se.


    Missade Snorkis och missade när alla vackra dikter skrevs men har fått ta del av dem nu i alla fall och är oändligt tacksam både över att jag fått läsa så mycket vackert och över det som är bra i mitt liv.


    Dåligt är att vi är sjuka allihop fortfarande men det är ju bara en liten parentes. Det enda är väl att Astrid åkt på en ögoninfektion så att när hon sovit kan hon inte öppna ögat utan att man tvättar ordentligt först och här kommer vi ju inte åt någon läkare om det inte blir total kris så vi får försöka klara oss. Men som sagt, bara en parentes.

  • BrudSommar2006

    Jag lyckades aldrig ta reda på vad som gäller de där veckorna man är hemma innan barnet föds vad det gäller dagis så jag tordes aldrig säga att jag var hemma och det var ingen som frågade. Sedan fick vi ju också gå ner i tid efter två veckor. Det har ju faktiskt hänt att jag tagit någon semesterdag när jag behövt göra någonting speciellt och inte talat om det på dagis men det har varit någon gång bara. Fast så får man ju egentligen inte göra!

  • BrudSommar2006

    AM, Iris går på toaletten utan problem alls så jag vet inte varför hon tjatar om att hon vill ha sin potta. Är vi ute och handlar eller som när vi åkte hit och var in på bensinstationer och gick på toaletten så går det alldeles utmärkt och vi har ju varit här sedan igår kväll och det har inte varit några problem så jag funderar på om vi helt enkelt ska säga att det inte fanns några pottor i affären och strunta i att slösa bort en hel dag på pottjakt i Kalmar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar