Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Halloj!


    Lapinette, jag är imponerad över att du lyckas hålla dig från att logga in och kolla den där kön hela tiden!


    Aah, ni har pratat vagnar. Nu står Astrids vagn här i vardagsrummet och jag liksom går och tittar nostalgiskt på den för jag har verkligen älskat den där vagnen men nu har vi ju bytt till Iris gamla sittvagn så nu har jag ju ingen användning för den längre. Ändå har jag så svårt att skiljas från den att maken inte ens fått ta ut den i garaget än...

  • BrudSommar2006

    Jag ska få ny laptop av maken när jag fyller år i helgen. Den står här redan men jag tycker liksom inte att det är rätt att börja använda den redan nu. Jag ser i vart fall fram emot att bli av med den här hoptejpade saken jag har nu. Får väl se hur länge jag klarar att hålla den nya el nu bara, Iris gjorde åverkan på den här och nu kommer ju Astrid in i bus-åldern snart.


    PB, vilken tur att det var an själv som stängt dörren i alla fall! Fast aj för ryggskott.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nej, köberoendet har börjat! Jag tar tillbaka allt jag skrev!!!

  • BrudSommar2006

    Hej! Det tar ju halva dagen bara att läsa ikapp och sedan beror det på Astrid om hon låter mig skriva eller inte. Just nu sitter hon på golvet och funderar på om hon ska börja krypa idag eller inte. Jag tror inte.


    Lapinette, är inte du på väg till svärmor eller har jag tagit fel på dag?

  • BrudSommar2006

    Jag funderar också på vad exakt det är de skäms över, att folk är fattiga eller vad...


    Jag känner mig annars stressad över min födelsedagsmiddag för släkten på söndag, dels är vi upptagna större delen av tiden fram tills dess så jag har lite tid till vare sig städning eller handling beroende på vilket humör Astrid är på, men det värsta är att jag inte vet vad jag ska laga för nåt.

  • BrudSommar2006

    Det ser hyfsat ut här hemma annars, maken får sätta på värmen i uterummet så vi får plats att sitta och så lite höstblommor kanske om jag hinner handla några.


    Eftersom det regnade så igår satt de i klubbrummet och pysslade på hästlekiset, de målade höstlöv och gjorde tavlor, jättemysigt var det.

  • BrudSommar2006

    Tinga, ja, jag är inne på en laxstroganoff som jag tycker är otroligt god och så kanske att köpa tårta.


    Omsan, usch vad jobbigt ni verkar ha det, eländes.


    I morse vägrade Iris sätta på sig långbyxor och gick runt i tröja och strumpor. Efter mycket tjat fick jag henne att gå och hämta ett par byxor i alla fall eftersom hon och maken skulle åka till Junibacken. Sedan skulle vi sätta på dem men det ville hon inte. Jag blev till sist arg och frågade om hon ville att vi skulle bråka idag igen men då skakade hon på huvudet. Till sist när jag höll på att bli riktigt arg så kom hon och lät mig hjälpa henne på med dem för att ta på dem själv var tydligen inte aktuellt och sedan frågade hon - blir det bråk nu? Nej nu blir det inget bråk sade jag för nu var du en jätteduktig tjej! Då såg hon glad ut.


    Sedan stod hon i badrummet och tryckte ut flytande tvål på handfatet. Jag bad henne sluta men hon fortsatte. Jag sade att jag ville att hon skulle sluta för annars skulle tvålen ta slut och då skulle vi ju inte ha nån tvål sedan men hon fortsatte. Då sade jag att jag tar den ifrån henne om hon inte slutar och eftersom det inte heller hjälpte så blev det så. Sedan skulle vi borsta tänderna men då bara skakade hon på huvudet. Jo, sade jag, nu måste vi borsta tänderna så att du kan åka med pappa. Huvudskak igen. Då ställde jag tillbaka tandborsten för nu hade jag definitivt tröttnat på allt strul varje morgon och släckte och gick därifrån och sade att hon fick stanna där tills hon blev snäll. Direkt kom hon så klart ut och ville säga förlåt, det är likadant varje gång. Hon tror att hon kan bete sig hur som helst och sedan bara säga förlåt och faktiskt, det är ju så det fungerar här just nu, suck.

  • BrudSommar2006

    MSW, skönt att du verkar på bättringsvägen?


    Själv håller jag på att få en ögoninfektion och har tagit fram ögonsalvan och när jag pratade med pappa så hade han åkt på den också tydligen. Astrid hade det när vi var på Öland men hon är frisk nu och Iris har än så länge inte fått det.

  • BrudSommar2006

    Vilken trist dag, maken och Iris har bilen och jag och Astrid är inne. Borde försöka komma ut på en promenad åtminstone antar jag. Fast det ser så trist ut ute.

Svar på tråden Livets toppar och dalar