Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Idag är en stor dag, klappa händerna är passé, idag kryper vi! Plus att vi drar oss upp till stående med hjälp av kaninburen. Det går inte fort än, men det går. Nästan en månad tidigare än Iris alltså, det lilla underverket...


    God morgon förresten!


    Strax kommer kusin Alicia hit så det blir jag och tre barn här på förmiddagen, maken har så klart åkt iväg, nu påstod han att han måste klippa sig innan hans farfars 90-årsdag imorgon. Jaja, det ska väl gå det med och hoppas att han kommer tillbaka så småningom.

  • BrudSommar2006

    PB, vad synd att det ska bli så struligt hemma varje gång, usch.


    Iris är på sitt allra sämsta humör idag och sliter leksaker ur händerna på Alicia.


    Vad det gäller 4H-lekiset så finns det ju ett uppvärmt klubbrum men jag kan ju inte lämna Iris själv ute och gå in och sätta mig där med Astrid. När ledaren är ute med ett av barnen, eller två när de åker vagn, så måste ju vi föräldrar passa våra barn som är kvar och väntar. Sedan vet man ju inte när det är dags för byte heller så jag kan ju inte ta med mig Iris in heller. De byter utanför grindarna så man måste följa med sitt barn ut och hämta in det igen sedan.

  • BrudSommar2006

    Det är verkligen jobbigt att vara borta en hel dag så här, usch vad det ser ut här, och trötta, gnälliga barn på det. Fast tror att 90-åringen kände sig ordentligt firad i alla fall, det var hur mycket folk där som helst.


    AM, stackars Hektors barnvakt, fast vad mysigt ni verkar ha haft det!


    Porchez, tror en och annan tagit trådpaus faktiskt, tyvärr.


    Klockarbol, Kikki var ju ny här i tråden, skrev ett tag men verkar ha försvunnit igen. Ingen här känner henne vad jag vet.

  • BrudSommar2006

    Kalasandet på landet är förresten inte som man är van vid, någon måste iväg och mjölka, en annan iväg och laga en traktor, någon ska på hemvärnsövning. Den lokala prästen är så klart självskriven kalasgäst. Men det spelades trumpet och piano och maten var god!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja för oss i alla fall, för de flesta andra där är det nog så det brukar vara! Själva lät de drängen ta hand om mjölkandet just idag.

  • BrudSommar2006

    Honung och mynta på plommon, njae, det känns som att det inte kommer att bli någon given favorit här faktiskt men det kanske är godare än det låter.


    Jag tycker att det är lite sådär att lämna Iris på dagis, personalen har ju så himla många småttingar att ta hand om så jag vet inte hur mycket tid varje barn får från dem faktiskt. På stora avdelningen, när/om hon nu någonsin får flytta dit så tror jag att det blir bättre, visserligen fler barn på färre fröknar men där är det inga små ettåringar som sitter och gråter och behöver tröstas utan fröknarna kan sysselsätta en grupp barn samtidigt. Sedan har Iris välidigt kul på dagis i alla fall för hon vill ju leka med alla sina kompisar.

  • BrudSommar2006

    Det man inte vill när man sitter med blött, stripigt hår nyduschad och därför utan smink och iklädd rosa pyamasbyxor med blommor på, säkert ett årtionde gamla, är att advokatgrannen iklädd dyr kostym ringer på dörren och maken är och handlar med Iris. Blä.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller urinvägsinfektion, förväntas man verkligen bota det själv?? Jag har behövt pencillin varje gång. Vad det gäller sex så typ knuffar jag undan maken och rusar till toaletten efter alltför många besök på akuten. Lyckades bli gravid två gånger i alla fall så det kan inte hänga på att man ska ligga still efteråt.

  • BrudSommar2006

    Nej men känner jag någon som inte varit på granngården, vad kul!

Svar på tråden Livets toppar och dalar