Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Astrid har en väldigt ohälsosam röd färg i ansiktet enligt mitt tycke, fast hon verkar pigg och känns inte varm.


    AM, alla har ju dessvärre småsyskon, det är väl bara föräldralediga som kan ta sina barn till en aktivitet klockan tre en vardag gissar jag. Tror att ridskola blir bättre när hon blir tillräckligt gammal då alla har sin egen häst och slipper köa och vänta på sin tur.


    Snorkis, vilken konstig tjej som var och tittade på sängen, jag hoppas att hon skämdes efteråt. Hoppas ni hittar en fin gravlykta så att ni kan tända finaste ljusen på lilla graven, kram!

  • BrudSommar2006

    Ore, ja baka bröd vore smartare, det är jag som inte är så haj på det bara men jag ska skärpa mig!


    Snigeln, jag är för varm overall! Speciellt i babyskyddet i bilen, filtar är svårt att få att bli bra när det är ordentliga minusgrader tycker jag, de viftar ju med armar och ben och drar bort.


    Iris slapp vara sist för två veckor sedan i alla fall och förra veckan var de inne och pysslade och matade djuren så då behövde ingen vänta.

  • BrudSommar2006

    Sex veckor efter kändes för tidigt för mig även efter Astrid men ni andra är uppenbarligen modigare än jag! Efter Iris kändes det definitivt inte läkt efter så kort tid. Jag minns att jag sköt på återbesöket också eftersom det inte kändes som någon höjdare att någon skulle in där och pilla så snart. Nu efter Astrid glömde jag ringa och boka återbesökstid så så var det med det!


    September, jo det är en himla mysig aktivitet egentligen, det är bara allt detta väntande för barnen.

  • BrudSommar2006

    Har lite tråkigt faktiskt, Astrid leker på golvet, det känns lite för kallt ute för att ta med henne ut någon längre sväng i alla fall med hennes snuviga snok och någon bil har vi inte för Iris och maken är och leker på någon lekland. Det som skulle städas och tvättas idag är gjort och middagsmaten vet vi ju vad det ska bli även om det inte låter jättegott.

  • BrudSommar2006

    Minus sju, hu! Här var det minus ett imorse och jag tyckte att det var ruskigt för oktober!


    Vad är det förresten med folk, överallt i lekparkerna säger alla rutschelkana och inte rutschkana, till och med Iris har börjat säga det och mammorna runt omkring mig säger det också. Var kommer detta otyg ifrån, det kan ju inte vara dialektalt för när jag växte upp pratade vi inte så!


    Vilket himla fint väder förresten, jag tror jag blir tvungen att gå ut en kortis i alla fall.


    Skräp, mina byxor gick just sönder, jag har knappt några par kvar nu för jag lyckas aldrig ta mig till någon affär, åren går och det ena paret efter det andra faller ifrån!

  • BrudSommar2006

    Jag har heller aldrig tänkt på att bilen kan lägga av och det blir kris, kan ju hända på småvägarna även här, ska definitivt ha det i åtanke i vinter.

  • BrudSommar2006

    23 mil till BB, du milde, då skulle det få bli hemförlossning för min del för så mycket tid att ta mig in har jag inte haft!

  • BrudSommar2006

    Usch för femkamp mitt i vintern, julmarknad på Liseberg har jag varit på och det är jättemysigt men man står ju bara ut en liten kort stund för det är så jäkla kallt och blåser det det allra minsta så är det rent outhärdligt ju. Femkamp känns som en sommargrej för mig. Isbaren också, nu har jag bara varit på den här i Stockholm men när det ändå är kallt ute känns det inte jättespännande att ta på sig en rock och gå in och ställa sig bland en massa is och dricka kall drink. Är det 45 minuter man har på sig där inne eller vad är det nu igen. Har själv aldrig stått ut mer än 20 minuter, lagom för att dricka upp drinken. Det där du hade bokat såg ju jättemysigt ut.

  • BrudSommar2006

    Hm, såg ni bonde söker fru och han som konfronterades med en dejt som inte kunde svenska? Det var kul.


    Har gett Jocke en morot och han har fått spader inne i buren, vet inte vad han håller på med.


    Vad jobbigt att vara tvungen att åka och shoppa kläder, jag som hatar att shoppa.


    Iris är inte så tjejig av sig, visserligen har hon precis upptäckt strumpbyxor och klänning och älskar sin dansdräkt men annars är borsta håret inget hon gör frivilligt, tofsar eller hårspännen något hon nästan aldrig vill ha i håret och hennes favoritfärg är blått.

Svar på tråden Livets toppar och dalar