Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Jag har en väninna som alltid ringer när hon är ute och går med barnvagnen för hemma är det så mycket hela tiden så då har hon svårt att prata men det samma gäller ju även mig, ibland är det svårt att prata om Astrid skriker eller jag precis måste iväg och hämta Iris på dagis. Fast bara det att det är omöjligt att bli av med henne, fast man säger att man får ringa tillbaka senare så går det inte. Sedan när man väl ringer tillbaka så svarar hon nästan aldrig. Idag hände det maken, han svarade när hon ringde och jag satt och matade Astrid och hummern och vita vinet var framdukat så han bad att jag skulle få ringa tillbaka. Fast sedan blev han aldrig av med henne, han försökte gång på gång men det gick inte. Till sist mimade han Hur blir man AV med henne?! Jag mimade tillbaka att det går inte! Han var helt svettig när han till sist lade på!

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja men det var smart, prova i affären var en bra idé!


    Hur har ni det annars, har ni en skrik-Astrid, en tjurig Iris eller en sån där snäll en som bara ligger och gurglar som man har hört talas om?! Hur sover han på nätterna? Har du listat ut hur man donerar mjölk än?

  • BrudSommar2006

    Oupsie, vad kul med vagn så där! Det hände ju vi också, vi hittade ju vår vagn när vi var och tittade och fick veta att vi om vi tog den samma dag skulle vi få alltihop flera tusen billigare.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, bara ringa från bilen, haha, det var kul! Men 3000 kr mindre att lägga ut är väl jättebra!

  • BrudSommar2006

    Hej alla! Idag har skrik-Astrid sovit typ 35 minuter totalt, man hinner ju ingenting på den tiden, suck. Resten av tiden måste jag vara med henne för försöker jag sätta ner henne på golvet och gå ifrån för att göra något blir hon galen, har varit så i en vecka nu.


    Försöker vänja mig vid mitt nya tangentbord, det här var rätt svårt faktiskt.


    AM sköter ny trådstart, det låter strålande.


    Vad synd att den där nobelpristagaren är så gammal och skruttig, jättesynd för honom. Min chef fick ju nobelpriset på 80-talet och det har öppnat många dörrar för honom och han lever ett helt annat liv nu än han skulle gjort annars vad det gäller styrelser han får sitta i, resor han får göra osv, han var också ordförande i nobelstiftelsen tidigare och fick sitta bredvid Silvia på alla nobelfester, vilket jag tror han gillade! När nu någon får pris för en så god sak önskar man ju verkligen att han skulle få börja ett nytt liv som nobelpristagare men det verkar ju inte så då?


    Men jäklar, jag får spader på detta tangentbordet. Nåväl, måste vänja mig, bara att skriva på.


    Usch vad Jocke skräpar ner nu när han bor i vardagsrummet. Ser redan fram emot att han får flytta ut igen på vårkanten. Fast bra för Iris att kunna umgås med mer honom.


     

  • BrudSommar2006

    Ni som har matleveranser varje vecka, hur upplever ni att storleken på portionerna är? Vi tycker nämligen att det är väldigt snålt tilltaget vad det gäller de här vegetariska som man inte heller blir så mätt på, det är typ lagom till oss två, Iris äter ju knappt något, men det står att det är för fyra. När barnen blir större och äter mer kommer det definitivt inte att räcka.

  • BrudSommar2006

    Nenne, känner du själv att du läkt nu annars? Det känns som att det inte var så jättelänge sedan du försökte gå en promenad och hade jätteont? Fast det kanske var jättelänge sedan i alla fall, tiden går ju så fort.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, trist att bli förkyld varje gång ni reser, det förtar ju lite av glädjen onekligen. Hoppas att det går fort över i alla fall.


    PB, håller tummarna för att det äntligen ska gå er väg nu. Har maken fått tag på den där diskmaskinsklåparen än? Hur gick det förresten med bilen som han hällde bensin istället för diesel i eller om det var tvärtom? Lever den?!

  • BrudSommar2006

    Fy för bebisar som inte sover på nätterna, har själv en nattsnuttare, även om vi inte behöver kliva ur sängen någon av oss. Fast sedan måste man ju upp på toaletten när man ändå är vaken, sedan börjar katterna stöka och sedan ska Iris upp och kissa och maken får inte hjälpa henne för då börjar hon vråla och då väcker hon ju Astrid och ja, det är stökigt på nätterna onekligen.

  • BrudSommar2006

    Muggles, tjoho, vad skönt att allt såg bra ut!!!


    Snorkis, men har ni varit i Egypten, vad skönt det låter!


    Lapinette, börjar det bli bättre med snuvan än?


    Piggelin, härligt med minisemester och sista veckan på jobbet!


    PB, jag tänkte faktiskt igår att det är ingen idé att jag försöker sammanfatta som är urusel på sånt, dina är fantastiska!


    Oupsie, jodå, jag är jättenöjd med nya datorn, en Sony Vaio, men jag har ju inga höga krav, jag vill ju bara ha något att surfa lite med typ. Vad som helst hade säkert blivit bra, egentligen klarade jag mig bra med den gamla ihoptejpade! Bada hade jag med lite svårt för när jag var gravid pga värmen men prova! Passa på för sedan vet man ju inte när tillfälle uppenbarar sig igen beroende på om den blir en lugn en eller en skrik-Astrid!

Svar på tråden Livets toppar och dalar