Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Nenne, aj då. Vi tänkte försöka oss på fågelmatning i år igen och hoppas att katterna inte tar någon pippi i år heller.

  • BrudSommar2006

    Usch, vi måste nog göra oss av med Jocke, maken är jätteallergisk och mår dåligt av att ha honom i vardagsrummet. Han bodde ju ute förut men att ha honom där när det är minusgrader och vattnet fryser känns inte kul, vi har ju långa vintern framför oss. Nu när han bott inne ett tag tror jag inte att vi kan sätta ut honom igen heller för nu har han ju hunnit vänja sig vid värmen. Stackars Iris som blir av med sin kanin. Om någon vill ha en kanin så hojta...

  • BrudSommar2006

    September, tyvärr bor vi i ett rätt litet hus och har inga sådana rum eller ytor. Vi har ju garaget men han kan ju inte sitta instängd där i total tystnad med någon som kommer och gör rent buren och ger honom mat typ en gång om dagen. Plus att då skulle han ju inte få komma ut något heller.

  • BrudSommar2006

     


    Maken tycker inte att vi kan göra oss av med Iris kanin men det går bra att gnälla och påpeka hur dåligt han mår hela tiden och säga att det är mitt fel som skaffade honom och att nu utsätter jag barnen för en massa allergener så de också blir dåliga osv. Han sitter bara i köket nu för han kan inte vara i vardagsrummet. Nu har han i alla fall börjat med sina allergitabletter så får vi se om de hjälper.

  • BrudSommar2006

    Det verkar i vart fall vara själva kaninen han är allergisk mot för han hållit på mycket med hö tidigare hos sin farfar. Å andra sidan så verkar han ha blivit pollenallergiker på äldre dar så vad vet jag.

  • BrudSommar2006

    AM, ja jag tror att jag får vara glad att han klarar katterna. Enligt maken är kaniner det mest allergiframkallande husdjur man kan ha. Det är tom så att jag börjar tycka att det luktar om honom nu när maken tjatat så mycket om det...

  • BrudSommar2006

    Hörrni, jag kan rekommendera er alla att vara lite restriktiva med graden av mjukiskläder och osminkning ni kör med hemma för man vet aldrig vem som ringer på dörren... bara ett litet tips av en med viss erfarenhet.

  • BrudSommar2006

    Hej alla! Iris som aldrig sover eftermiddag har sovit i över en timme nu och vi missade hästlekis för hon ville inte gå dit, hon ville absolut sova. Hon måste ju känna sig dålig, stackarn. Jag har varit misstänksam mot vår örontermometer i ett par veckor nu, den visar aldrig över 36,9, idag ligger den på mellan 36,5 och 36,7 trots att hon känns varm. Fast hoppas att den visar rätt, de är ju dyra, de där rackarna. Astrid har däremot 38,1 enligt rumptermometern (som jag aldrig skulle få Iris att gå med på att använda) men hon är i alla fall pigg.


    Snorkis, jag hade snarare tyckt att det var konstigt om du INTE känt dig avundsjuk, fast jag är tyvärr till min läggning en väldigt avundsjuk och missunsam person även vad det gäller småsaker i och för sig!!!


     


     

  • BrudSommar2006

    Jag vet inte om jag kan bruncha, jag tycker att det är så jobbigt att släpa på skrik-Astrid. Maken kanske kan ha henne men jag vet ju att hon börjar gråta om hon måste vara med honom längre än en kvart och att då begära att han ska gå och bära på en illvrålandes Astrid i flera timmar och dessutom ha hand om Iris, nja. LIte bättre har det gått för min mamma men sedan har ju Iris sin dans också så någon måste ju ha bilen och skjutsa henne och åka kommunalt med Astrid, nja.

Svar på tråden Livets toppar och dalar