• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Telis skrev 2010-08-20 23:09:03 följande:
    Dom som finns där nu (med undantag för Snartis) har iallafall varit inne i tråden i år.
    *tacksam för dina insatser*
  • viktualia
    snaily skrev 2010-08-20 23:11:34 följande:
    Samtidigt som det var väldigt skönt att ha fått se bilder på folket man skulle träffa innan man gick på den där första nervösa trådträffen...
    det har du ju också en poäng i...

    passionsblomman skrev 2010-08-20 23:11:21 följande:


    För galleriet är ju liksom länken till "på riktigt" tycker jag. Länken mellan tråden och vårt privata ilr-liv.

    sant också... och kanske ännu mer för och med dig som inte finns på Facebook.. rätt många av oss har ju lite halvkoll på varandra även där.. och det är ju klart mer IRL-igt än detta...

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-20 23:18:22 följande:
    Vill också förtydliga att jag verkligen kastar sten i glashus här. Själv gick jag och höll Vickan svettigt i handen till första riktiga tråddejten.
    jaa just ja.. kära nån.. det var länge sedan det..

    /Vickan som aldrig nånsin varit blyg av sig....på gott och ont...

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-20 23:21:16 följande:
    Åh, nu blev jag riktigt sentimental. Vickan, gumman, supersnällaste raringen, har jag berättat hur extremt tacksam jag var för att jag slapp gå dit ensam?
    hur kom det sig att du vågade träffa mig då?!?! *kliar mig i skallen* vi hade kacklat på msn va?

    *massa kramar tillbaka*

  • viktualia
    snaily skrev 2010-08-20 23:22:11 följande:
    Å, trist att lämna intressant diskussion, men jag kan ju inte låta maken somna FÖRE mig! Eller är det kanske just det jag borde för en gångs skull.
    Och jag borde absolut göra detsamma... maken råkade dessutom väcka Trollet som fick totalpanik...

     


    godnatt på er!

  • viktualia
    lunagarden skrev 2010-08-21 14:54:11 följande:
    Eftersom ni nu är så många som tycker att forumet ska vara stängt och inte vill ha nya här, så väljer jag att tacka för att jag fick vara med ett tag och skickar mina varmaste lyckönskningar till er alla!
    alltså ..  min mening var inte att köra ut nån... och så länge vi finns kvar här på BT helt öppet så går det ju inte heller....

    Du får inte ta åt dig personligen av det senaste dygnets diskussioner!! Detta är frågor vi återkommit till ett antal gånger under årens lopp och som förblivit olösta! I min värld handlar det inte om dig eller om någon av de andra nykomlingarna, utan om frågan i sin helhet... hur ska vi förvalta tråden framöver helt enkelt! Du råkade nog bara vara en "utlösande faktor"!!!

  • viktualia
    BrudSommar2006 skrev 2010-08-21 15:06:41 följande:
    Luna, vi har diskuterat fram och tillbaka om vi ska flytta oss till ett stängt forum genom åren och hälften av oss tycker att vi ska göra det och hälften tycker att lite av trådens charm är att det kommer nytillskott hela tiden för onekligen faller ju en och annan ifrån lite då och då. Så länge vi håller oss här på BT så är det ju öppet för alla och också vårt val att ha det öppet för nytillskott. Det är nog mer att många tycker att det är jobbigt att folk tittar in och börjar skriva och försvinner fort igen, eftersom vi skriver om det vi gör så känns det bra att lära känna de man skriver med. Om du hänger kvar så är ju du också en stammis om ett tag. Tror inte någon vill att du lämnar.
    Word!!!
  • viktualia

    Lunagarden - alltså.. på sätt och vis finns det två vägar att gå:


    antingen finns vi kvar på BT och då kan vi inte annat än låta nykomlingar dyka upp. Som BS skrev så välkomnar vi nya stammisar eftersom det troppar av folk i andra änden så att säga. Och det är med hjälp av "nykomlingar" som tråden fått ett så långt liv.


    ELLER - vilket jag också skulle kunna tänka mig:
    så lämnar vi BT för att fortsätta i något slutet forum på riktigt. Ibland skulle jag tycka att det var skönt att slippa nick och konstiga omskrivningar som att min son heter Trollet osv osv. Fördelen med den varianten är att vi kan vara privata på riktigt. Nackdelen är lika uppenbar som fördelen med BT - det kommer inte att komma in några nya som kan ta över andras falna mantlar... och frågan är om det tar "död" på diskussionerna på lång sikt...


    Å femte sidan är ju denna tråd ett FENOMEN! Inte 17 trodde jag att jag skulle få vara med om något sånt här när jag reggade mig på BT i juni 2006! De underbara människor som jag lärt känna genom tråden har verkligen berikat mitt liv och fått mig att våga skaffa barn. På allvar är det så! Och precis som jag tror att Lappis skrev nyss, så är även min make väldigt nöjd över att tråden finns. Han har sluppit oändligt mycket nojjande från min sida och både han och men framförallt jag har fått svar på allt och inget genom tråden.


    Tråddejten i juni när vi var runt 15 pers (minns inte exakt) var SÅ mäktig! Blir nästan rörd till tårar över hur häftig sammanhållningen varit och är i tråden. Ett bevis på att sociala medier verkligen spelar roll!


    Nån slutsats efter detta megainlägg har jag inte... mer än att gamla och nya trådvänner är viktiga i mitt liv!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar