• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Omsan - lät orimligt! KRAAAAAAAAAAM!


    Hattis - kära NÅN... fniss.. det där med smygläsare är lömskt...

  • viktualia

    Attans vad ni har babblat!! *trevligt*


    Själv har jag först fått bebischock på öppna förskolan... över 20 ungar under året... AKTA mina öron.. sen samlades föräldrargruppen vilket var betydligt lugnare...


    Cicci - himla surt med jobbet!


    FruLlan - superintressant med utläggningarna om din terapi! Heja dig!


    Snartis - nämen tjeeeeeeeeeeena!! Det var ju inte igår! skoj skoj!!

  • viktualia

    Passionsblomman - pustar bara av att läsa din utläggning! hejar på!!!


    Ego - försöker intensivt få brandvägg, skype och webbkamera att funka tillsammans.. det går sådär...

  • viktualia

    Har fnissat lite åt mitt första inlägg i första tråden... man kan kalla det självinsikt.. för där skriver jag att jag är 29 och att jag tänker vänta med barnfrågan 2-3 år.. vilket ju blev helt sant! Första mf kom när jag var 31 men det pluss som blev Trollet kom året därpå!


    Kan förresten - när vi nu ändå gräver ner oss i historien - rapportera att Zozo lever och frodas, letar hus och hennes minihäxa fyller snart 2. Jessie finns bland mina vänner på fejjan.. hon har haft det lite skakig i relationen med maken men jag tror att det bättrat sig...


    Och Lunagarden - så här nostagliska var det länge sedan vi var.. men tankar som har stått i tidigare trådstarter, eller i alla fall skulle kunna passa där är (tack och lov varierar ju trådstartstexterna med vem som skriver dem och hittills har det alltid varit mysiga intron!!):


    Förutom det som MSW skrivit i trådstarten så skulle man nog kunna sammanfatta tråden med att det dykt upp ett stort antal bebisar, ett helt gäng IVFer och liknande behandlingar har genomförts, vi har gråtit oss igenom rätt många missfall av olika slag och såväl abort, äggdonation som adoption har eller har varit högaktuella. Vissa galningar (fniss) som FruLlan har ju hunnit in på att försöka på barn nummer 3.. medan andra stampar i farstun fortfarande.. tempot, den stora omsorgen om varandra och det faktum att vi faktiskt träffats IRL ett antal gånger gör mycket! Och som du märker så håller vi på olika sätt koll på ett antal gamla trådstammisar utan att de hänger här längre..


    Presentation av mig själv - 33 år, trådens mesta byråkrat med konstiga kunskaper som kan vara bra om man letar hus, anser att hemma är lärdomsstaden 7 mil norr om Sthlm men kände mig hemma även när mitt riktnummer var 08. Fast GALNA värld... så är det över sju år sedan jag hamnade i hålan som verkar bli mitt öde.. Drar 41 i skostorlek och äter all typ av choklad.


    .. och utanför tråden har jag umgåtts med Parnassia sedan några tokiga skånska äventyr sommaren 1993!

  • viktualia

    Koko - visst fyller lillebror ett år på fredag?!?! Eller visst är det snart i alla fall? Pricken skulle ju kunna pricka lillebrors ettårsdag... Enligt vad jag har för mig i alla fall...


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-25 10:49:50 följande:
    Redan i första inlägget hade jag självinsikt nog att tänka att jag måste göra mig av med mitt värdelösa nick men inte har det blivit av...
    Jag fnissade ett bra tag åt det.. hihi.. men å andra sidan spelar väl inte nicket så särskild stor roll.. fniss fniss

     


     

  • viktualia

    Ego - Trollet sympatiade med Televinken redan igår och såg till att fylla blöjan med bajs.. fortsatte gjorde han sedan nyss... bajsvågor?!?


    Möbler - hörri experter! På lördag tänkte maken och jag åka på utflykt till huvudstadens ytterområden och spana på möbler. BoConcept är en affär som vi liksom inte har inom räckhåll från vår håla i vanliga fall. Såg att en av den kedjans affärer ligger i Barkarby - vilket ju är rätt sida om stan för vår del. Har ni några tips på andra besöksvärda affärer norr om stan? (pissigt nog är det lönehelg så det lär ju vara hysteriskt.. men men.. man kan inte alltid välja datum för sådana här utflykter)

  • viktualia
    FruCicci skrev 2010-08-25 11:18:53 följande:
    Jag hade lite ångest för att jag hade ett dåligt möte, hade svårt att gå o lägga mig o sen somna. Sen var det så klart en skit natt, men min make tog dett. Jag var uppe 2 ggr, han 5 OCH jag har sökt jobb idag och de är redan jätte intresserade av mig. På ett företag på Östermalmstorg, som jag har suktat efter i ett antal månader, ibland är världden rättivs
    åååå! HEJA!!! hoppas det lyckas!!
  • viktualia

    (mer nostalgi - kära nån! var my_name inne och skrev i den här tråden.. hihihi.. henne har jag kontakt med via en helt annan värld numera... fniss... )

  • viktualia

    Cicci - åhå! då var det i närheten av fel familjemedlems födelsedag som jag hade placerat lillebror till Conny! Tack för uppdateringen!


    Snaily - jag hade ju en halvrisig BM på MVC... och det är ju när målgången närmar sig som det blir mer intressant med de där kontakterna...så byt du!

Svar på tråden Livets toppar och dalar