• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Nenne - men det börjar ju dra ihop sig låter det som!! *gaaaaaaaaaaaaaaa vad spännande*


    23:e är en bra födelsedag.. menar min pappa i alla fall...


    Jätteflytning, bajsbehov och ont = nåt händer! HEJA PRICKEN!!!

  • viktualia

    Stycka kyckling - är något i matlagningsväg som jag tvärvägrar! Köper bara kycklingfilé och är fånig nog att tycka att allt annat är läbbigt...


    Brunsch - hade varit skoj men är lagom fullbokad under september...

  • viktualia

    Telis - Trollet mådde apa för några veckor sedan och han fick 1 matsked katrinplommonpuré några dagar i rad.. när det väl släppte så krävdes hushållspapper i näsan för att klara att byta blöja... ehum... Maken vägrar erkänna, men jag tror faktiskt att han spydde när han överlämnade stinkbomben till mig.. hm... jättejobbigt.. själv försöker jag IDOGT hålla jämna steg med katrinplommon till Trollet... inte helt lätt.. Päron räcker hittills inte åt honom...


    Kram till kikki och kängu! Och MrsB - jag minns också ditt elände.... maaaj goodnäääs

  • viktualia

    Liten - sover lilleman på sidan? Kan du lägga en handduk bakom honom så att han inte kan rasa över på rygg?!? kanske...

  • viktualia
    Snorkfröken77 skrev 2010-08-22 22:26:50 följande:
    .Åh gud jag kan inte ens skriva det utan att bryta ihop. Vår älskade fina dotter. Jag fattar inte hur vi ska överleva.Återkommer imorgon.Kram/Snorkis 
    Och jag kan inte läsa det utan att börja gråta. KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM på dig!!!!!!
  • viktualia
    Det har du kanske rätt i Telis. Om du, Snorkis, vill skriva "av dig" utan att riskera att bli igenkänd så kan du ju också inboxa oss - då väljer du ju själv vem du vänder dig till. Det gäller ju alla. Kanske borde vi ha ett "stängt forum" som alternativ när det är riktigt jobbiga saker i görningen?
    fru AM skrev 2010-08-23 10:40:13 följande:
    kanske kan man lägga textfiler i galleriet?!?!
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-23 11:03:57 följande:
    hej hej... Snorkis, alla tankar hos er och på lilla Sigrid. Tyckte Telis förslag var bra, skriv ett mail till henne och så får hon lägga upp en PDF (borde väl funka i galleriet? Annars kan man väl spara om den till högupplöst jpeg om det är kinkigt) eller maila oss istället, om det känns bättre. Förstår att du inte ill outa allt här.  Allra varmaste kramar, det är helt ofattbart sorgligt och förlamande ledsamhet. Hoppas ni får det stöd ni behöver. 
    Det var nåt sånt jag tänkte mig också...
  • viktualia

    Nenne - gnugga bröstvårtorna var ren terror när värkarna väl hade startat för min del...


    Ego - grubblar över om en sack n seat vore något?! Visst är det nån av er som skrivit om en sådan?! FruLlis var det kanske till och med?

  • viktualia
    Ore skrev 2010-08-23 11:43:35 följande:
    Vickan: Jag har typ en sådan (fick som premie i Barnens bokklubb). Smidigt att ha när lillkillen ska äta hos någon som inte har barnstol Det jag hört om just sack n seat är att den inte passar så bra på stolar med hög rygg, vilket många har nu för tiden? Kan ju vara värt att kolla upp innan köp!
    Ahaaa! Värsta tipset! Ska grubbla över bokklubbsmedlemskap.. .det vore nog något.. hehe... Vickan boknörd vädrar morgonluft!
Svar på tråden Livets toppar och dalar