• viktualia

    Nenne - vart ska magen gå med dig?? Galet värre!


     Parnassia - du klarar det där galant!!


    Barnstol - in the pocket kostar lite mer men det kanske är värt det.. hm... den variant verkar f ö säljas i hålans mysigare barnprylaffär.. kanske värt ett besök....

  • viktualia

    Ja just det Frullis - klart intressant med din reaktion på att Roffe är kille och bakgrunden! Jag läser gärna en längre utläggning om du ids... Själv vill jag gärna ha en tjej som nummer två (om tillvaron begåvar mig med ett barn till) men efter en massa pladder och spekulationer hit och dit om resp släkt och antalet födda pojkar så har jag redan börjat misströsta.. dock utan att deppa ihop..

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-23 21:14:36 följande:
    Inget resultat än av rapsolja, katrinplommonpuré och magmassage.
    Tyvärr sympatistrejkar Trollet.. noll bajs på två dagar..
  • viktualia

    Omsan - Nattson blev arg/sårad över nåt jag fullständigt glömt och drog. Victory syntes för nåt halvår sedan.. hon hade precis gått igenom första delen av jordens tragedi: hennes man dog framför datorn knall och fall av något som visade sig vara ett medfött hjärtfel... och hon blev ensam med sonen på ett år eller 1,5 kanske..


    Storasyrran var ju med på nån/några tråddejter men det var evigheter sedan och jag vet inte varför hon och de andra gamla trådisarna försvunnit...

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-23 21:57:33 följande:
    Några stekta gurkor lovar jag att det inte blir iallafall! )
    Men telis.. MIG skulle du kunna få bjuda på stekta gurkor... det var ju gott!!! *ler glatt*
  • viktualia

    hm... och jag hinkar kaffe och fick en son.. och brorsans fru började dricka kaffe strax före hon blev gravid.. och jopp.. son där också..

Svar på tråden Livets toppar och dalar