• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta
    kikki kikki skrev 2010-08-11 11:00:42 följande:
      jaha då förlorade jag vadet....skrattar....god morgon på dig ändå
    haha tror du hinner före mig.  
  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-11 11:05:15 följande:
    haha tror du hinner före mig. 
    Om jag går tiden ut så blir du den första i världen som går 11 månader med din knodd i magen.....och då blir du kändis och rik som ett troll.

    men det är ju klart....då får du ju bjuda oss alla på fika på stan....skrattar
  • nennesjuttioåtta

    nähäpp, dagens plan är att rensa lite ogräs och sen inta sedvanligt vågrätt läge. Idag skier solen så det kanske blir hängmattan under lönnarna? MMMmmmmmmmm me like

  • Lapinette

    nenne - låter som du har ett oerhört tufft liv. Stackars dig !

  • nennesjuttioåtta

    kikki – v 32-33 är ju inget ovanligt och du har ju legat i startgroparna ett bra tag nu.


    lappis - ja herregud, jag vet inte hur jag ska hantera all denna fritid! Känns lite stressande! Sova middag inne eller ute? Promenad på kvällen eller vid lunch (nej, det blir för hett)? 


    hahhaha glömde ju det roligaste, efter att jag loggade ut igår så hade vi nattklubb här med hög musik och höftvickning/kramdans/hiphop och eurodisco men utan resultat. 

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, är du här än! Dans fungerade för mig, vi hade julgransplundring hos mina föräldrar och dansade runt granen på dagen och på natten föddes Astrid!


    Håller med tidigare talare, havskräftor och vanliga kräftor är ju inte alls samma sak. Havskräftor är jättesmarrigt men om någon bjöd mig på kräftskiva och det bara fanns havskräftor och inga vanliga skulle jag bli gruvligt besviken.

  • BrudSommar2006

    Astrid är ett litet mystroll och jag skulle lätt kunna åka iväg utomlands själv med henne. Tyvärr finns det ju då ingen hemma som kan hämta Iris på dagis klockan två på eftermiddagarna så då skulle jag bli tvungen att ha med mig henne också och där går gränsen... Hu.

  • BrudSommar2006

    Jag har i alla fall sparat länkarna till hotellen, ska titta på dem sen.

  • nennesjuttioåtta

    Då är det bestämt – det blir julgransplundring ikväll! Var det "Räven överraskar grisen" som var avgörande?

Svar på tråden Livets toppar och dalar