• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

    Min sambo frågade mig ivrigt hur det var (!) och vad som kom ut, när vi efteråt var och fikade i måndags.
    "Kan vi vänligen prata mer detaljerat om det när jag INTE sitter och ska äta en räkmacka med majonäs..."
    Sa jag.

  • snaily

    Det var jag som skrev "sårhåla". Ett så underbart och äckligt ord tycker jag!


    AM - sorry!

  • Ore

    PB: Hoppas du får ordning på böld-varet (ouääääk vad otäckt...)


    Snaily: Skönt att det inte var UVI, men håll koll på GBS! Även om barnmorskan tycker du är jobbig, vi övriga i tråden vill INTE behöva oroa oss för det!


    Bra att maken tog ett snack om grisgården! Och GRATTIS på förlovningsdagen!


    (Måste erkänna att jag inte vet exakt vilket datum vi förlovade oss, bara att det var på midsommardagen 2007...)


    Tinga: Ååååhhh, vad avis jag är på att du kommer träfffa både PB och antagligen Nenne och litet Sthlms-folk på kort tid. 


    Hmm, kanske själv ska försöka få in en Sthlms-tripp igen, någon gång innan föräldraledigheten tar slut...


    Hoppas Puff slipper knapp, att det blir en mirakulös tvärvändning av sällan skådat slag. Vem vet, PB kanske lyckas prata litet allvar med honom?


    Får spana litet efter Page på FB alltså


    Kikki: Stackare med tandvärk... Uuuuusch vad ont det gör!
    Jag är litet mitt inne i tandkrångel. Fick dra ut en så kallad "hörntand" och har opererat in en titanskruv istället. Just nu har jag en mindre vacker glugg med en skruv som sticker ner, i väntan på att det ska läka ihop ordentligt så att de kan prova ut en krona att skruva dit.


     

  • snaily

    Majonäs-var! *blääää*


    Påminner mig om när kollegan använde filial-fikarummets enda tesked för att gröpa ur tjockt ost-liknande var ur en kaninböld... Trots att skeden sedan dess körts i både diskmaskin och autoklav så tar det emot att använda den!

  • Ore

    Jag vill förresten också få plats vid det stora runda bordet när Cicci ska avslöja detaljer från sitt liv och leverne!!!


    Hur stort bord går att ha innan vi måste ha högtalaranläggning? (Och då även EXTREMT ljudisolerade väggar )


     

  • snaily

    Ore
    Jag vill också vara med vid det där bordet!


    Får faktiskt liiiite dåligt samvete nu - maken storstädar, putsar och fejar på det grisiga köket. Och jag sitter här och hänger. Tror han tänker göra ett test och se hur skitigt det hinner bli på två-tre veckor innan vi kommer hit nästa gång.

  • passionsblomman

    Ore, ja det är faktiskt riktigt otäckt.
    Först för att den där knölen dök upp alls, så nära bröstet.
    Sedan för själva innehållet och hanteringen av alltihop.
    Jag brukar normalt sett verkligen inte vara sjåpig och inte äckelmagad heller. Men detta har faktiskt gjort mig lite matt i knäna att hålla på med. Jag var (!) alldeles darrig efter att de plågat mig hos läkaren. Och dagens plåsteravtagning kände jag mig alldles nervös inför. Huga!

    Då tänker jag jämt på förr i världen då bedövning, smärtstillande och sterila instrument inte ens fanns i fantasin, och hur GRUVLIG smärta folk har fått uthärda i de mest skiftande sammanhang.

    Snaily-tyvärr känns din beskrivning av den där kaninens böld väldigt lik min egen syn i spegeln i morse. Min son höll på att kräkas när han såg det. *grön smiley*

  • Klockarbol

    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)

    Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :D

    Vad är GBS?

  • fru AM
    Klockarbol skrev 2010-08-11 17:49:36 följande:
    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :DVad är GBS?
    Grattis till ringhitt!

    GBS: http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Grupp-B-streptokocker/


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar