• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    BS / PB – En skär jungfru i en karusell, jo men det är ju jag det (vad var det snaily skrev, något om modern under laboratorisk bevakning?? Här ska inte blandas in någon gök!)! Borde göra susen i musen. Jag kör lite sporadiskt då och då för att sen sätta in the full monty med jul med Bosse Larsson på skansen på spotify om det inte hänt något. 


    Ja, kl 8 satt vi på restaurang på stan och väntade på att värkarna skulle sätta igång. Knölade i oss varsin rejäl hamburgare som satt som en fin marshmallow runt aortan och gick vidare till att annat café för några kulor italiensk glass. 


    PB – min syrra fick en sån där knöl, hennes var var som, enligt uppgift, spenatsoppa. Hon hade dränage flera dagar och fick komma till lasarettet och spola varje dag. Men tror det hade något med en mjölkkörtel att göra (spiken i kistan för den amningen...)

  • nennesjuttioåtta

    bulldegsgas i tarmen räknas som kemisk krigsföring, PB, ajabaja!!!

  • passionsblomman

    Nenne, jaså där är du-fasen-så här mycket kommer ingen någonsin mer att tjata på dig om vart du är...

    Du får ta och sparka igång Pricken nu ifall AM´s spåkula ska hålla!

    Min granne sa det om mig böld "är det inte en inflammerad mjölkkörtel då?"
    Inte vet jag! Ont gör det iallafall.

  • nennesjuttioåtta

    gökarna runt runda bordet, jag hänger på! Har inte så mycket att bidra med, men ett tag var det en sport att hitta nya ställen. Håller annars med Mugglan att det är bekvämast hemma men kniper det så... Fast vi är inte så fancy här på landet så inga innekrogar fick den äran utan mer på en sten vid en logdans, läktarn på folkets hus eller rangligt utkikstorn på ett högt berg. 

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-11 21:31:14 följande:
    bulldegsgas i tarmen räknas som kemisk krigsföring, PB, ajabaja!!!

    Jag vet! Nu ska jag ge igen för ett och annat!!!

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-08-11 21:38:02 följande:
      Jag vet! Nu ska jag ge igen för ett och annat!!!
    Får man hälsa på sen när du ska upp i rätten i Haag?
  • nennesjuttioåtta

    Synd på din fina trädgård om den skulle ta och dö så här tidigt på säsongen ändå.

Svar på tråden Livets toppar och dalar