• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Tinga

     


    Telis skrev 2010-08-11 22:00:32 följande:
    Tinga, jag vill vara med på lunch på måndag!

    Vad kul! Får man träffa Televinken också då? (Fast Televinken i all ära; du är viktigare (för mig). )

  • Tinga

    Klockarbol - nä, några tapas blev det inte; vi satsade på en trerättersmeny på Inom på Sundstorget istället. Vi kände att vi ville gå på en "rejäl" restaurang och äta en ordentlig trerättersmeny nu när vi hade barnfritt. Vi var uppe vid Terrassen och vände, men där var tyvärr abonnerat, annars hade utsikten varit super därifrån.

  • kikki kikki

    Säger god morgon och hoppas att er natt vart bra.

    jag hade väldigt lite ont igår och är lycklig över det.....nya tag idag och ska fan inte utanför dörren...ler.....gud straffar mig på en gång.

  • Mrs  B

    Godmorgon!!!


    Sitter och väntar på att åka iväg till jobbet, samåkning idag därav väntandet......


     


    Ore = Ja, när det gäller mat är min man lite lustig.    Han tränar väldigt mycket på kvällarna plus matcher när säsongen är igång men behöver tydligen inte så mycket mat i magen. Han är ALDRIG sjuk eller har mumörsvängningar, det gäller snarare mig   Ja, ja, vi får ser hur det blir framöver. Blir nog jag som står där och lagar mat de dagar jag hinner......  Man skulle kanske ha gift sig med en kock istället......


     


    Nenne= Stort lycka till om jag inte hinner in här i tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • _koko_

    God morgon i tråden! Ingen nennebebis ännu så vitt jag kan se. Har inte tippat och har inte koll på vilka dagar som är "lediga", så jag får väl säga i efterhand att jag hade tagit vilket datum det än blir. Sitter och matar lillebror, skriver här och dricker kaffe. Conny sköter sig ju själv som tur är och sambon har sovmorgon. Cicci - Solen var här igår, vi hade jättehärligt väder, jag plockade rent ett av äppelträden och krattade upp all fallfrukt, sambon förberedde lite stenläggning, väldigt idylliskt och mysigt (men absolut inga fördelar med att bo i förorten lappis! ) AM - Såg du mitt inlägg om stalands möbler? Hej Tinga!! Hade jättejättegärna träffat dig och din familj på måndag (och fått se ditt snagg ), men är redan uppbokad - ska få se TVÅ nyfödingar!! Två kompisar fick barn med bara några dagars mellanrum. Grattis till att nya jobbet känns bra Mrs B! Vad härligt med återfunna ringar, klockarbol, vilken mardröm! kikki - Vilken tur att det gick så bra med tanden, men jag trodde jag hade svåra visdomständer (det tog en timme för tandläkaren att få ut den ena, den andra gick lite fortare)!!! Knäcka käken?!! GAAAAAH!!!!! PB - Vilken härlig varböldshistoria. Jag har hört om flera som fått sånt i armhålan och att det då är infekterade hårsäckar pga rakning, men det här verkar ju vara något annat, såvida du inte rakar brösten förstås. I morse väckte lillebror mig nästan prick kl 6 med att gnälla till några gånger. Jag avvaktade och han - somnade om! Så jag fick ligga och dra mig i en hel timme innan båda barnen sen vaknade glada. Underbart! Shit vad jag känner mig lyckligt lottad idag!! Och Telis - det KAN alltså gå över. Lillebror höll mig vaken i 10 månader ungefär, men nu sover han faktiskt hela nätter!!! Nu har conny hittat sin "trumpet" (en sån där tuta som rullar ut sig när man blåser i den, vad heter det???), säkert väldigt poppis hos sambon.

  • _koko_

    NEEEEJJJJ!!!! Radbrytsmysteriet! Jag hade klippt ut texten i minnet eftersom jag skulle scrolla tillbaka några sidor, så även vanlig cut and paste kan visst ställa till det...

    Jaja, får se om nån orkar läsa.

    Nu har lillebror ätit både sin portion med fil och flingor och connys rester... Jag hällde upp lika mycket till båda...

  • _koko_

    Gud, jag behöver verkligen börja jobba igen och få skriva lite mer "officiellt", det blir ju stavfel, syftningsfel och annat precis hela tiden!!!

  • snaily

    Koko
    Det gick bra att läsa ändå!
    Härligt med den goda sömnen och Lillebrors frukostaptit!


    Själv har jag vaknat på alldeles fel sida efter stressdrömmar och ångest över att behöva åka hem och börja jobba imorgon.... fyyyyyyyyy.....
    MEN, får försöka tänka positiva tankar, som att det trots allt bara är drygt två veckor till nästa semestervecka.


    Här ska packning i racerfart påbörjas!


    Vink och kram till alla!

Svar på tråden Livets toppar och dalar