• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • _koko_

    Telis - Tack. Och visst är det extra jobbigt första gången och man känner att man hade kunnat undvika det!!

    Nu ska jag vara en god mor och ta hand om mina barn.

    Kramar till alla!

  • Tinga

    Koko - så härligt att han både äter och sover bra nu. Väl kämpat och grattis!

    Nu blir det avfärd härifrån, men flera av er träffar jag ju den närmaste veckan. Vill någon nå mig är det säkrast med sms; datorn följer med, men jag vet inte hur uppkopplingmöjligheterna blir.

    Ha det så bra, allihop!

  • nennesjuttioåtta

    kör försiktigt – Tinga! Vi ses!


    Snaily – du kan väl tuta som vanligt när ni susar förbi? Ni får gärna stanna på fika men då kommer ni väl aldrig hem...


    Lappis – piuhh där är du ju! Läste att en kvinna blivit rånad på en leksak igår kväll...!


    Telis – stackaleliten Televinken som fick syna fogarna, men inte är du väl någon dålig mamma för det telis! (fast förstår att det känns så)


    Klockarbol – knäcka käken? Vad har du för monstertänder ?!?! *vik hädan* Skönt att det känns bättre idag!


    PB – nä, inte ens ekobullar räknas som mindre farliga vid en attack. Möjligtvis att det drar ut på lidandet.

  • nennesjuttioåtta

    ja just det, inget hände under natten mer än att katten inte ville in förrän kl 5 så jag låg vaken fram till halv 7 innan jag slocknade igen (Pricken hade livat med vassa armbågar, hårda hälar och kittlande fingrar, iiiiihhh vad häftigt det är, och vad jag kommer sakna det!) och nu är jag som en nyponros.  

  • fru AM

    Nenne: inser att Pricken kommer gå sina egna vägar och gärna sätta sig upp mot auktoriteter (läs mig) eftersom hon inte kom imorse kl 07.17. Och det är ju positivt! Nu är jag bara oroliga att hon på pin kiv ser till att bli en pojke också


     


    Lappis, Tinga, Telis: Elverket måndag kl 11.45 noterat. Medtag hörselkåpor, ringbrynja samt hjälm - Hektor är mkt högljudd, bits (kärvänligt) och skallas gärna.

  • fru AM

    Vickan: Hade du mailat mig något? Har inte sett något vare sig i min mail eller i min inbox här ...?

  • viktualia

    Shit.. detta är terror.. Brorsan och hans fru åkte till BB igår vid sextiden för att kolla läget.. sedan dess har jag inte hört ett knyst. Skickade ett mess vid tio igår, men inget svar.. gaa vilken läskig väntan!!!

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 10:25:29 följande:
    Nenne: inser att Pricken kommer gå sina egna vägar och gärna sätta sig upp mot auktoriteter (läs mig) eftersom hon inte kom imorse kl 07.17. Och det är ju positivt! Nu är jag bara oroliga att hon på pin kiv ser till att bli en pojke också   Lappis, Tinga, Telis: Elverket måndag kl 11.45 noterat. Medtag hörselkåpor, ringbrynja samt hjälm - Hektor är mkt högljudd, bits (kärvänligt) och skallas gärna.
    Envis som sin mor, aaajajajjajja... :-s

    Hektor låter skitmysig, invirad i bubbelplast. Eller också överdriver du (mest troligt).

  • viktualia
    fru AM skrev 2010-08-12 10:26:30 följande:
    Vickan: Hade du mailat mig något? Har inte sett något vare sig i min mail eller i min inbox här ...?
    hm.. ett mail på mailen och ett på fb?!?!
  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2010-08-12 10:31:25 följande:
    Shit.. detta är terror.. Brorsan och hans fru åkte till BB igår vid sextiden för att kolla läget.. sedan dess har jag inte hört ett knyst. Skickade ett mess vid tio igår, men inget svar.. gaa vilken läskig väntan!!!
    du tror inte att de hör av sig när de har något att berätta..? Nä, de har nog sett ditt mess och sitter och fnissar och håller dig på halster tills på måndag. Moaahahahha! Så tror nog alla i vår krets att vi gör iaf... 
Svar på tråden Livets toppar och dalar