• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Parnassia

    Hej på er!


    Spännande att Nenne är hemma än. Om ca 11 timmar är det kört för mitt vad. Jag gissade ju på idag, och det gjorde väl AM med. Det ser mörkt ut...


    Men Nenne, du gör helt rätt i att vila dig i form, du behöver krafterna tids nog.


     


    AM - spännande med ny blogg! Tittade på din gamla för ett tag sen och funderar på hur det går med ditt nyårslöfte?
    Kunde förresten inte låta bli att skratta åt din berättelse om fallpreventionen. Slutklämmen: DONK, fick mig att bryta.


    BS- rensa kläder är ett projekt här. Behöver också ta tag i både barnens och mina kläder. Makens med för den delen, men det får han fasen göra själv! Jag nöjer med med att tvätta åt oss alla så länge och laddar för rensningen ett tag till.


    Snaily - Jaaa! Magbild!Magbild!Magbild!Magbild!

  • Parnassia

    Här görs inte många knop idag. Vaktar tvättmaskinen sittandes på en stol på altanen med Jungstedts senaste bok. Gött!
    Det är jag fö värd tyker jag efter att ha agerat mänsklig napp i ett par nätter nu och ammat som en tok i 4 dagar. Håll tummarna för att det är en tillväxtperiod som går över SNART!

  • fru AM

    Nenne: Mina klädsorteringhögar BEHÖVER verkligen en lite bebisflicka! (bara så att du vet)

  • nennesjuttioåtta

    BS – stackars Astrid med förstoppning! Katrinplommon is da shit!


    AM – nej, inget badkar, till min stora sorg. Men vaderna ska knådas! Och jag känner rpessen att det ska bli en tjej. DONK!! 


    Parnassia – Vad härligt med bara bokläsning!!! 


    Fru E – sluta beklaga dig för att vadå? Jag är impad att du öht orkar umgås med dem, jag pallade inte alls det. Om jag någon gång tvingade mig så var jag helt sänkt flera dagar, så fortsätt du beklaga dig! Men hoppas som sagt att det inte dröjer länge tills du inte behöver göra det... 


    Nu har jag bara stora påslakanet kvar, men funderar på om jag ska strunta i det så länge. *gäsp* Dags för lunch också. Micron piper.

  • nennesjuttioåtta

    nej, idag verkar det inte bli någon bebis...  


    AM – Ny blogg?!?! YESSSSSS! äntligen! har alla bloggar jag följer som egen kategori under favoriter och har en "rutt" jag brukar göra och stannar med pekaren sorgset över din varje gång.

  • Fru E

    Nenne-ohh badkar som är gudomligt på vintern, ni får helt enkelt prioritera detta NU
    Tja om jag inte umgås med dem så har jag inget vardagsumgänge...........så pest eller kolera.....
    Dan är inte slut än


    AM-spännande med ny blogg, har varit inne och kikat på din gamla titt som tätt


     

  • BrudSommar2006

    AM, du är rolig! Donk! Haha. Jippi för ny blogg i alla fall, som jag har väntat!


    Konstigt, Astrid är mindre än Iris. Nu håller hon på att växa ur storlek 74, gissar att om ett par veckor är det kört för nu får man dra i bodysarna för att knäppa dem och de börjar bli lite korta i ärmarna. Byxor har jag redan bytt till 80 även om jag har de gamla i reserv tills jag hunnit packa upp Iris gamla kläder. Nu har jag i alla fall börjat titta på Iris kläder i storlek 80 och det är isydda namnlappar i mycket, alltså måste hon haft den storleken när hon började på dagis, 14 månader gammal. Inte vet jag hur länge efter det att hon börjat som hon hade kvar den storleken men Astrid är nu 7 månader, är det verkligen troligt att hon kommer att ha 80 i 7 månader till. Jag får inte ihop det.

  • Fru E

    Förresten någon som har bra tips på hur man utnyttjar platsen under en öppen trappa på bästa sätt?? Vi hade behövt ha upp någon slags hängare/korgar/skoställ under trappan för att få hallen mer effektiv. Vardagsjackorna hänger vi på väggen närmast dörren men hade varit smidigt om man kunnat nyttja även väggen under trappan så det inte blir döutrymme om ni förstår vad jag menar

  • BrudSommar2006

    Jag har en kasse med 68 klar för upphämtning om någon skulle ha vägarna förbi norra Stockholm, om ett par veckor är som sagt även 74 klart för upphämtning.

  • BrudSommar2006

    Fru E, här hamnar både det ena och det andra under trappen tyvärr och jag är där och rensar för det blir ju så dammigt och omöjligt att hålla rent. Jaja, några tips har jag tyvärr inte som du hör.


    Nu dagishämtning.

Svar på tråden Livets toppar och dalar