• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • fru AM

    Måhända kastade min spåkula om siffrorna ... 21 ist f 12 kanske ....

  • fru AM

    Fullmåne kan starta förlossning också (sägs det) - fast nästa fullmåne är 24 ... hoppas inte Nenne behöver vänta så länge. Man kan massera vaderna - precis i nerderkanten av vadmuskeln - där det mer pinniga smalbenet tar vid, på baksidan/insidan finns en punkt som kan starta förlossningen. 


    NÄr Storsonen lät vänta på sig använde vi oss av fullmåne, färdknäpp samt benmassage. Värkarna startade ett dygn senare. Så det är ju osäkert om det var slumpen elelr ej ...

  • nennesjuttioåtta

    EA – Lycka till med kortet och jävlarihavet vad jag önskar att du är gravid snart!! 


    AM – HAHAH ja, den kanske var dammig? 21, oj, det är slutet av nästa vecka va? fullmåne 24:e. Den där punkten kom jag ihåg att min akupunktör pratade om, kanske ska besöka honom igen? Eller knåda själv. + ett par till färdknäppar (Ha, missionären funkar än, dra på trissor!)

  • nennesjuttioåtta

    jag tror egentligen inte att jag kan påverka när Pricken vill titta ut öht. Det som jag tror mest på är faktiskt att vila för då tror min kropp att den slipper fly från björnar som attackerar grottan (som det var förr, om ni minns) och kan föda i lugn och ro. Är man för aktiv kanske den känner att jag inte skulle orka och kniper igen allt vad den orkar. 


    Eller också är det bara en dålig ursäkt till att spendera resten av dagen i hängmattan (idag har P faktiskt LOVAT att det ska ske).

  • nennesjuttioåtta

    Ang något helt annat, förta påslakanet klart! Nu ska jag bara nita ihop det lilla örngottet.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, här idag också ser jag!


    Telis, sitter Televinken i babysittern fortfarande alltså? Astrid har i princip aldrig suttit i den men Iris satt rätt mycket i demn minns jag. Stackarn men tur att det inte var så högt!

  • BrudSommar2006

    Jag håller - som vanligt - på att sortera kläder. Det tar aldrig slut, Astrid byter ju storlek typ hela tiden och Iris har ju också bytt storlek nu inför hösten. Framme står ett par kartonger med de storlekar som Astrid kommer att behöva härnäst, ett par tomma plastlårar att packa Iris kläder i, ett par kassar med Astrids urvuxna kläder och så en plastlår var till dem där jag packar ner det jag vill spara åt dem. Det är fullt av prylar över hela övervåningen känns det som och inget som kan ställas undan just nu, suck.


    Nu är ju Iris hemma tills det blir måndag igen också så nu blir det nog inget mer gjort tills dagis igen. Sedan ska jag gå igenom mina kläder också, det är fullt med saker jag inte vill använda längre.


    Nåja, om ett par veckor är kaoset här förhoppningsvis över för jag tycker att jag jobbar på rätt bra här om dagarna.

  • BrudSommar2006

    Astrid har varit helt galet förstoppad och det har varit riktigt synd om henne. Vi har fått pilla ut stenhårt bajs som fastnat, hon har skrikigt och gråtit och jag har tryckt i henne katrinplommon allt jag kunnat. Nu verkar krisen över tack och lov.

  • fru AM

    Nenne: har ni badkar? Rekommenderar i s f ett lagom varmt bad (det kommer dröja innan du får bada igen när Pricken anlänt) - gärna med lite ananas som tilltugg. Och sen tar du och tvålar in de där punkterna på vaderna och gnuggar ordentligt ...


    Telis: glömde säga: stackars Televinken och dig! Men som jag alltid sagt: alla barn trillar minst en gång. (JAg hade ju bestämt mig för att mitt tredje barn INTE skulle behöva trilla så jag har varit SÅ noga. Spänt fast, vaktat och grejat. I somras lärde han sig att klättra upp i soffor. Från soffor trillar man ner. Donk.


     


    Ego: håller på och grejar med en ny blogg ... Snart får den premiär!

  • Fru E

    Nenne- lovar att jag snart ska sluta beklaga mig


    Koko-så lillebror är ett matvrak nu!?!


    Snaily-kanske dags för magbild till galleriet?


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar