• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Lapinette

    nenne - jag var inte i någon leksaksaffär igår men väl ute och drack vin med två kompisar... blev inte rånad. Läser nu lite mer ordentligt och inser att hon blev rånad på en leksak och inte i en leksaksaffär! Vad för leksak?

  • Lapinette

    Vet inte om jag skrev det igår men vår soc.dam har nu skickat medgivandeutredningen i original till oss samt att den ska upp i nämnden den 25 augusti. Cirka 7-8 dagar senare kommer vi att få vårt besked. Jag svarade till henne - då är det bara att vänta och se och fick då som svar, de kommer att besluta enligt förslaget. Ha inga som helst bekymmer på den punkten! Det lät betryggande men ska nog inte skåla i champagne förrän vi definitivt fått allt på svart och vitt.  

  • nennesjuttioåtta

    lappis – ÅÅÅÅÅH jag studsar av förskottsglädje!!! (Det var en sån leksak ni just köpt... )

  • Lapinette

    Ahhh.. en ganska så stor (fast liten) leksak! Nej, jag leker inte med den ... bara maken som var ute och vrooomade lite igår när jag satt och drack vin med väninnorna.

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-12 10:34:25 följande:
    du tror inte att de hör av sig när de har något att berätta..? Nä, de har nog sett ditt mess och sitter och fnissar och håller dig på halster tills på måndag. Moaahahahha! Så tror nog alla i vår krets att vi gör iaf... 
    fniss! du är bra som får mig att fnissa! Själv är jag bara otålig, orolig och som vanligt grymt nyfiken..  och försöker lugna mig med att förlossningar kan ta evigheter... men VARFÖR inte en liten underhandsrapport i så fall... aaaaa hemskigt!
  • nennesjuttioåtta

    nä, nu ska jag slöjda här med symaskinen! Kan sluta hur som helst, ibland blir jag chockad av min talang (yeheeii, det blev verkligen en kudde!) men oftast blir jag chockad hur en enkel raksöm för att fålla ex en gardin kan hamna tvärs över någon annan del som inte alls skulle ha några trådar över sig. Kanske artistiskt men fan inte något MVG. 

  • fru AM

    Lappis: fantastiskt - jag tar gärna ut glädjen i förskott! - säger hon att de beslutar som föreslaget så blir det ju så! Stor kram!


    Vickan: sorry - glömde att kolla inboxen på FB - där var det ju! Och mailet hade av outgrundlig anledning hamnat i spam-mappen (skickade du till många? )


    Håller på o tränar Hektor att sova bara en gång om dagen (eftersom det är det som önskas på dagis - han börjar om en vecka). Stackarn började redan sloka - fick lunch tidigare och satt o petade håglöst i sina makaroner och lammfärsbiffar ... Slocknade sedan på två minuter i sängen.


     

  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2010-08-12 10:56:03 följande:
    fniss! du är bra som får mig att fnissa! Själv är jag bara otålig, orolig och som vanligt grymt nyfiken..  och försöker lugna mig med att förlossningar kan ta evigheter... men VARFÖR inte en liten underhandsrapport i så fall... aaaaa hemskigt!
    I know, jag var precis likadan med syrran för någon månad sen. Man tror ju att man är den enda som undrar lite försiktigt så där... Men nu. vet inte hur många som ringt, messat eller skrivit på FB som undrar hur det går, som man inte hört ett pip från sen 2006 typ. Är vi hemma?!?! Fortfarande?!??! Har det hänt något?!??! Känns det något??!?! Har det blivit något?!??! Och här får man inte ha mobilen på inne på förlossningen men på BB går det bra. Så de har säkert inte hunnit landa på BB än utan vilar ut.

    Mamma blev galen när inte systeryster hröde av sig så hon låg vaken hela natten, medan syrran inte ville ringa och väcka henne mitt i vargatimmen för att meddela ynglets ankomst.

  • fru AM

    Nenne: vad ska du sy? (Eller det kanske är bättre att inte säga det förrän efteråt, och säga vad det blev istället? :_) )

Svar på tråden Livets toppar och dalar