• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    dubbel sats smööööör till fyllningen! Och rumsvarmt smör i degen, inte smält!

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-08-11 21:56:22 följande:
      Här ska inte träffas några kryss! Det är inte min grej.

    Nä, inte här heller. men jag tänkte att det var något "närmre ett kryss än så här kommer du inte" moaahahaha

  • nennesjuttioåtta

    telis, vågar jag skicka sms om det så blir mitt i natten?

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-11 22:01:35 följande:
    Nä, inte här heller. men jag tänkte att det var något "närmre ett kryss än så här kommer du inte" moaahahaha



    Ja, typ något sånt.

    Och ja, där finns ett kryss, fast inte på landningsbanan (som är för flygplanen) utan på gräsplanen, som är för hopparna.

  • nennesjuttioåtta

    Ore, låter inte som några höjdarbullar! MIn svärmor är duktig i köket men baka bullar kan hon inte! De är snustorra, smakar nada och är fula. Hon använder dock gärna smör men tydligen inte i bullar. och så skippar hon kardemumman och det är ju det som gör det götta i degen (tyker jag) annars smakar det lite...surt liksom. I mina är det dubbelt kardemumma för säkerhets skull. I love kardemumma!

  • passionsblomman

     


    Tinga skrev 2010-08-11 21:57:45 följande:
    PB - jag kör alltid med dubbel sats fyllning när jag gör typ kanelbullar. Torra bullar är ju ingen höjdare - hellre lite mer kalorier och goda bullar än tvärtom.

    JUST precis!

    Nenne, det där med att man inte ska smälta smöret till degen hörde jagju av en bagare, men glömde idag. Får göras nästa gång!

    Ore, GUD så trista de lät, de bullarna!
    Som min svärmor, som avskyr sött och älskar surt/syrligt. Min smabo har jämt sagt "tack, men jag gillar inte bakverk någe vidare" tills han smakade mina bakverk dvs. Då blev det annat ljud i skällan.
    När hans mamma kom till oss förra året med sin version av rabarberpaj förstod jag plöstligt varför han trott att han inte gillar bakverk...jag slängde pajen. den var omöjlig att äta. Typ osockrad kändes det som. Det krullar sig bakom öronen bara jag tänker på den!

Svar på tråden Livets toppar och dalar