• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-11 22:02:02 följande:
    telis, vågar jag skicka sms om det så blir mitt i natten?

    DET MÅSTE DU!!! Och du kan gott skicka ett till mig med! Tänk om Telis telefon ligger i ugnen!

  • nennesjuttioåtta

    telis – good to know


    När vi ändå berör ämnet, eftersom jag sover så länge så bli inte hispiga före kl 12 i morgon iaf (om inte Telis meddelat annat).

  • Telis

    PB, jag kan nog lämna min telefon på många ställen men definitivt inte i ugnen!

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-08-11 22:10:28 följande:
      DET MÅSTE DU!!! Och du kan gott skicka ett till mig med! Tänk om Telis telefon ligger i ugnen!
    Din kommer inte att klara natten om det blir gasattack, men OK...
  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-08-11 22:11:25 följande:
    PB, jag kan nog lämna min telefon på många ställen men definitivt inte i ugnen!

    Tja, det är ju Ciccis husmorstips sedan igår, så nu vet man ju aldrig. Du kanske också har varit på poolparty!

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-11 22:08:23 följande:
      JUST precis!Nenne, det där med att man inte ska smälta smöret till degen hörde jagju av en bagare, men glömde idag. Får göras nästa gång!Ore, GUD så trista de lät, de bullarna! Som min svärmor, som avskyr sött och älskar surt/syrligt. Min smabo har jämt sagt "tack, men jag gillar inte bakverk någe vidare" tills han smakade mina bakverk dvs. Då blev det annat ljud i skällan.När hans mamma kom till oss förra året med sin version av rabarberpaj förstod jag plöstligt varför han trott att han inte gillar bakverk...jag slängde pajen. den var omöjlig att äta. Typ osockrad kändes det som. Det krullar sig bakom öronen bara jag tänker på den!

    Sån svärmor har jag också! Jag älskar min svärmor men bakverk annat än kakor det är inte hennes kall i livet...
    Torra bullar, sur rabarberpaj, osötad äppelpaj (kan möjligtvis funka med rätt slags äpplen men jag är tveksam...) och en rödvinbärskaka som tårna att krylla sig!

    När jag träffade sambons föräldrar för första gången så hade dom en Alladin-ask kvar sen julen och det här var i mitten av januari!
    I min familj överlever bara dom äckliga bitarna till dagen efter att asken har öppnats

  • Tinga

     


    passionsblomman skrev 2010-08-11 21:59:43 följande:
    Tinga igen, alltså, jag tänkte bara göra lite vanlig normal husmanskost, om det går bra. I all enkelhet.  Och kaffe och bulle efteråt. Det är inte snylt. Det är roligt!Fast det är gulligt att du frågar.

    PB - absolut! Husmanskost blir perfekt - maken och jag är som väl är lite mer av allätare än vad våra barn är. (Till dem har vi med mat, så det behöver du inte fundera på.) För mig är det viktigaste att vi träffas - jag äter lika gärna en macka som lagad lunch.

Svar på tråden Livets toppar och dalar