• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Mrs  B

    Ore = Maken vill inte alls ha lagad mat två gånger om dagen men då tänker han bara på sig själv.   Jag ska vill gärna ha middag på kvällen eftersom jag vill ha mat med mig dagen efter men ärligt talat så är jag ganska trött på kvällen så jag kanske inte följer det till 100% men ska försöka bli bättre på att frysa in matlådor och förbereda mig lite mer.  Som mitt schema troligtvis kommer att se ut så kommer jag att hämta vid 17-17.30 och sen till- kommer Max fotbollsträning så vissa dagar kommer det att bli alldeles för sent för att stå och laga mat. Vi ska som sagt diskutera det mer.....


    Jag har alltid koll på matsedelen eftersom jag själv inte tycker att det är så kul att äta samma mat två gånger om dagen. Max har alltid ätit bra på dagis och numera äter Malte också det så de är fulltankade när de kommer hem. Får se hur det blir nu när Max börjar skolan......

  • passionsblomman

    Bölden: Ingen aning varför den kommit dit.
    När jag frågade läkaren sa han "sådana kan man få."
    Jaha.

    Jag är också väldigt glad -trots allt-att de inte rynkade pannan, blev så där olycksbådande tysta, rusade iväg för att konferera och sedan skickade mig till närmsta lasarett...Knölaroch bröst är ungefär det sista man vill sätta i samma mening känner jag.

    Hur den ska tas hand om vidare, jahan sa "ta ut tamponaden om 2 dagar (gjort idag) och sedan ringer du ifall det blir mer infekterat."
    Jaha.
    -Ska jag inte tvätta med någon koksaltlösning eller så?
    -"Nej, det räcker med vad du brukar använda när du duschar."
    Jaha.

    Men eftersom det kom såpass mycket äckel ut som det gjorde(säkert närmare en halv tsk-jag vet inte, jag mätte inte upp det i måttsatsen ), så kände jag spontant att jag nog inte vill att det där såret ska stänga sig riktigt än.
    Därför min Snigel-konsultation.

    Nu får det vara färdigäcklat!
    Vem vill ha en nubakad bulle???

    Sonen och jag har bakat. De ser lite roliga ut, men de doftar väldigt gott!

  • muggles

     


    FruCicci skrev 2010-08-10 22:41:32 följande:
    Lappi, jajjamen, på 50 grader Helt sjukt, jag vet, men det funkade.

    Husmorstips!!! (Tills nästa gång jag ska på poolparty)

  • Mrs  B

    Kan inte Cicci skriva en bok om alla tokigheter som hon har varit med om?????


     


    PB = Harry Potter

  • snaily

    PB
    Härligt med böld- och bulleprat i samma inlägg! (Mig äcklar du inte så lätt, dock )


    Parnassia
    Jag förstår precis vad du menar och japp, du har så rätt så! De är inte stjärnor på vare sig hushållning eller vanligt hyfs... makens bror är en speciell typ, mer än en anings asocial faktiskt. De är snälla och gulliga egentligen, men deras asociala sätt är väldigt ovant för mig som är van att umgås rätt tajt med min familj. Svårt att förklara om man inte träffat dem.
    Nu behöver väl ingen i deras familj smygläsa här just idag hoppas jag...

  • BrudSommar2006

    Nenne, det var den där dansen där man sprätter med benen och sedan dansar i ring först åt ena och sedan åt andra hållet men jag minns inte vilken det är... Vet inte om det måste vara äkta vara eller om det räcker att du sprätter lite med fötterna och sedan springer omkring lite planlöst och låtsas att det är en ring???

  • muggles

     


    FruCicci skrev 2010-08-10 23:00:36 följande:
    Jag har haft sex på många ställen, men hur fan kan man ens vilja ha det i en bajamaja, fyyyyyy vad ofräscht. Då är bakomen gardin på Sturekompagniet bra mycket bättre....

    Jag kan se gardinen bölja och ett par skor sticka fram under haha (det andra paret skor hängde väl i luften?)

  • BrudSommar2006

    Snigeln, anar att det inte finns någon mamma med i bilden eller flickvän till brorsan att hålla ordning på dem. Hallontårta låter i vart fall underbart gott!


    Tinga, jag undrar också vad knapp är? Och varför kan man inte fortsätta med sond? Er roadtrip låter kul, hoppas att ni får precis så trevligt som ni föreställer er.


    PB, hoppas att det läker fort nu.

  • passionsblomman

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-11 20:29:55 följande:
    Nenne, det var den där dansen där man sprätter med benen och sedan dansar i ring först åt ena och sedan åt andra hållet men jag minns inte vilken det är... Vet inte om det måste vara äkta vara eller om det räcker att du sprätter lite med fötterna och sedan springer omkring lite planlöst och låtsas att det är en ring???

    Jungfru jungfru Skär? Här é karusellen, som ska gå till kvällen...

    Isåfall, är det nästan hysteriskt roligt med en mycket höggravid Nenne, sprättandes och
     ...för ha ha haa det gååååår ju så braaaaa för Andersson och Pettersson och Lundström å jááá´...


    Eller varför inte
    ...och bonden han sådde, han sådde si så här...så gladelig så gladelig...

    ..skynda på , skynda på, för nu ska karusellen gå!

  • BrudSommar2006

    Jag får andnöd av att läsa om tänder som måste dras ut, jag har sån tandläkarskräck så jag nästan börjar gråta av medlidande till er som råkat ut för det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar