• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-08-11 20:45:51 följande:
      Jag kan se gardinen bölja och ett par skor sticka fram under haha (det andra paret skor hängde väl i luften?)

    Nej, det andra paret skor stack nog ut i armbågshöjd, en på var sida gardinen....

  • BrudSommar2006

    Var är Nenne? Skulle inte värkarna börja klockan åtta?

  • muggles

    Piggelin: japp nya dagiset ligger ganska nära, tar 15 min att gå. Imorgon ska jag cykla och det borde ta ca 5 min. Hur funkar det förresten med mat hos er dagmamma - lagar hon all mat själv? Imponerad i så fall, hur hon hinner...

    Shit, var det 8-10 år sedan vi fixade den där kräftskivan - du menar inte det?! Gah, vad tiden går läskigt fort.

    Vad skönt att höra att det är fler som är dåliga på att skriva om sina barn. Min mamma påstår att hon skrev dagbok när jag var liten men den har jag aldrig sett röken av och jag tror den har kommit bort. Så det kanske itne är så allvarligt att missa...? Jag har till skillnad från PB skrivit upp lite hur hon sover och så för att det är kul i efterhand tänkte jag. Sedan skriver jag vanliga uttryck hon säger, vad hon gillar för tillfället att göra mm. Men det brukar bli att jag skriver max 3 ggr om året så inte särskilt ofta. Men det är himla kul att gå bakåt och då är det mkt "ja juuust det, det var så det var då".

    Sex på toalett: har gjort det på en UCPA-toalett i Val Thorens. Sexet var inte särskilt bra (vilket det aldrig blir på sådana ställen tycker jag, jag är så tråkig så jag föredrar sängen ) men det var desperat läge

  • passionsblomman

    Snaily, nä inte kan man väl ha ditt jobb om man är lätt-äcklad!

    Själv är jag mest förvånad att jag tyckte detta var lite jobbigt, eftersom jag annars är rätt cool när det kommer till det mesta i äckel-väg.

    Hemtjänst, långvård,dagis, 7-11, sanerings-städning etc gör kanske sitt till i att man härdats under åren.

    Roligast är han som var på liksanering i en lägenhet och sedan kom på att han hade ris i matlådan den dagen

    Han hoppade över lunchen.

  • muggles

    Men Lappis och Cicci - här på BÄSTKUSTEN äter vi just havskräftor på kräftskivan i augusti - visste ni inte det???? Jomenvisstserru att man kan äta havskräftor lite då och då men jag förstår inte alls vitsen men de där dyklumparna!

  • kikki kikki

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-11 20:50:30 följande:
    Jag får andnöd av att läsa om tänder som måste dras ut, jag har sån tandläkarskräck så jag nästan börjar gråta av medlidande till er som råkat ut för det.

    jag har också skräck men han var trevlig och tog det lugnt så jag är han bara tacksam att han drog ut den

  • Tinga

    Parnassia & BS - knapp är en "direktingång" för mat, som man sätter på magen, kopplad till magsäcken. Man kan säga att det är som en kort sond, som går rakt igenom bukväggen, istället för en nässond som går genom näsa och svalg. Anledningen till att man inte vill att barn ska ha vanlig nässond för länge är för att området kring näsa och mun är väldigt känsligt, med många nerver, så det kan bli än mer negativt laddat för barnet att äta, om man grejar för mycket med något barnet inte gillar (sonden då, alltså) där, plus att den ju löper genom svalget, så det blir trängre där och kan därmed bli ännu svårare att svälja.

    Anledningen till att maken och jag varit (är ) så negativa till knapp är dels att det är en mer permanent lösning än sond, dvs man sätter knapp när man tror att problemen kommer att bestå länge, och det känns som en väldigt tråkig signal, tycker vi. Dessutom är det ju en operation som görs när man sätter dit knappen, och operationer är ju aldrig kul. Det kan också bli skav och irritation i huden kring knappen, och säkert en del rengöring och jox, och det känns inte heller tilltalande.

  • passionsblomman

    Tinga, nej fy! VAD av allt i hela den där ät-karusellen kan rimligen kännas tilltalande? Så jäkla skitjobbigt att jag blir helt förvivlad för er skull.

    HOPPAS, hoppas att det verkligen lossnar för bägge pojkarna under den närmaste rframtiden!

  • passionsblomman

    När man äter bulldeg får man ont i magen.
    Det vet jag sedan barnsben.
    Ändå gör jag det.

    Jag får kanske lov att sova i ett av gästrummen i natt...

Svar på tråden Livets toppar och dalar