• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • _koko_

    snaily - JAA, och då ska ni ju på lyxmiddag hos oss!! Eller ja, lyx och lyx, jag ska göra mitt bästa.

  • Telis

    Tinga, klart att Televinken följer med.


    Cicci, tänkte på Skorpans namn igår, hur känns det med det nu? Har du vant dig vid det och inte är alltför ledsen för att andranamnet inte är förstanamn?


    Är det någon som har kontakt med Frejis? Hur är det med henne och Bumsis? Jag är så nyfiken på Bumsis, hon är ju snart ett år. Frejis är ju så taskig som aldrig uppdaterar oss varken här eller på FB.

  • Lapinette

    snaily - jobbigt att känna sig stressad i slutet på semestern pga jobbet!

    Är det någon som har SvD här inne? Det var två sidor om ofrivillig barnlöshet och någon ny metod som bättre kan räkna ut sannolikheten att bli gravid. Satt annars och pratade ganska så mycket om barn med mina fd singelväninnor igår. Båda har träffat äldre män som redan har barn. Svårt att komma som evigt singel in till att bli extramamma och sedan kommer frågan "vill han ha fler barn"?

    Så vilka blir vi på måndag? Telis, Televinken, AM, Tinga med familj och jag? Vad sägs om Elverket kl 11.45 (innan lunchruschen) eller har ni något annat förslag. Elverket brukar vara ganska praktiskt med barn (stort).

  • Ore

    Koko: Det gick bra att läsa! HÄRLIGT att sömnen fungerar så bra! Och maten också..!


    Snaily: Inte så skoj att börja jobba igen, förstår jag... Men det är ju inte så långt kvar till nästa semestervecka, och sedan kan det väl inte vara långt kvar tills du får gå på HP? (För det MÅSTE du väl få. Annars får alla trådisar skriva en gemensam överklagan på det beslutet, eller nåt...)


     

  • Lapinette

    Tänkte också på Frejis i veckan och gick in på hennes FB-sida där hon inte heller skriver . Hon var ju inne här så mycket ett tag och nu hör man ingenting ifrån henne.

  • _koko_

    Ett tips till er som inte orkar/hinner/kommer ihåg att skriva om barnen, försök ta fram videokameran (om ni har någon) och filma en snutt då och då. I vardagssituationer, när barnen börjar prata osv... Igår filmade jag t ex när conny och jag körde bil runt soffan varv efter varv, "där är motorvägen", "här är en bro" (allt hittepå förstås ) osv. Minspel, sätt att uttrycka sig, inget av det går ju att skriva ner så man förstår!

  • Ore

    Mrs B: Skönt (?) för maken att vara opåverkad av att inte äta ordentligt. Eller? Jag är ju helt insnöad på att äta middag på kvällen, så jag har ju bara argument som talar för det. Och en av dem är att det är mycket godare och mer omväxlande att äta mat, än att äta smörgåsar... Mer olika smaker, t.ex.


    Men nu har jag nog faktiskt slut på argument (tycker dock att de borde räcka alldeles utmärkt, men det har ju ändå inte övertygat min syster...)

  • Ore
    Telis skrev 2010-08-12 09:08:52 följande:
    Tinga, klart att Televinken följer med. Cicci, tänkte på Skorpans namn igår, hur känns det med det nu? Har du vant dig vid det och inte är alltför ledsen för att andranamnet inte är förstanamn? Är det någon som har kontakt med Frejis? Hur är det med henne och Bumsis? Jag är så nyfiken på Bumsis, hon är ju snart ett år. Frejis är ju så taskig som aldrig uppdaterar oss varken här eller på FB.
    Frejis var med på trådträffen i juni Allt verkade vara bra med både henne och Bumsis
  • snaily

    Koko
    Oj, lyxmiddag minsann, vilka förväntningar du skapar nu!


    Ore
    Ja, efter nästa lilla semester är det bara 3 eller 4 veckor kvar att jobba! Ska bli spännande att kolla posten när vi kommer hem för att se om FK har hunnit fixa ett beslut. Är inte särskilt orolig för att få avslag, det KAN bara inte hända.


    Telis
    Ja, och du som missade trådpicknicken också - Frejis och Bumsis var ju med där. Bumsis var jättesöt och tyckte Korven var hemskt spännande.


    Nej, PACKA var det ju!

  • snaily

    Ore
    Jag håller verkligen med dig angående maten! Fast jag kan vara lite lat om maken inte är hemma, men när han är hemma är det ordning på torpet minsann! Han har ämnesomsättning som heter duga (har han inte ätit på 4-5 timmar påstår han att han blir "katabol"  ) och en riktig mat- och sovklocka. I början tyckte jag han var lite besvärlig med sina rigida matvanor men nu har jag vant mig och blivit en riktig frukost+lunch+middag-person själv.

Svar på tråden Livets toppar och dalar