• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:03:06 följande:
    Nenne: vad ska du sy? (Eller det kanske är bättre att inte säga det förrän efteråt, och säga vad det blev istället? :_) )
    Ja, det är nog säkrast. 
  • viktualia

    Nenne - jag erkänner att jag nyss kollade vad som stod på deras BBs sajt om mobiltelefoner på förlossningen.. och jopp, man får använda sådana där... Snart ringer jag mamma på jobbet och nojjar... hm.. (men vaken i natt låg jag inte... det var bara Trollet som störde nattsömnen lite då och då...)


    Och jag vet hur det är med "Har det hänt nåt än"-frågor via alla kanaler... jag gick ner i FB-dvala innan Trollet dök ut... Det var nog ni i tråden via Parnassia som var mest uppdaterade.. (men så gick jag inte över tiden i nån större utsträckning heller).


     


    AM - näeee.. ehum... det skulle bara till dig i alla fall.. fniss.. kommer du åt bilderna i mitt finurliga album *nyfiken*

  • fru AM

    Ett ljusisolerat partytält (till nästa tråddejt med tema "sexskvaller")?

  • fru AM

    Vickan: inga problem - kom åt albumet! Fint! Låt mig grunna ett tag!

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:08:41 följande:
    Ett ljusisolerat partytält (till nästa tråddejt med tema "sexskvaller")?
    HA! Jag trodde aldrig du skulle gissa rätt!

    Vickan – ja men ändå. om de fortfarande är på förlossningen.... skulle P ringa medan jag ligger och krystar skulle han fan på lustgasmasken uppkörd i urinröret.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-12 11:11:31 följande:
     skulle P ringa medan jag ligger och krystar skulle han fan på lustgasmasken uppkörd i urinröret.
    Oooh -ajajaj!
Svar på tråden Livets toppar och dalar