• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Fru E

    Mugglan-japp plingade till i telefonen nyss


    Frejis-skickar en stor kram att allt löser sig!


    Nenne-hoooohoooooo är det inte tidig morgon som gäller när man ska göra givakt


    Vickan-grattis till faster titeln


    EGO-happ inget gjort på huset denna veckan och nu har maken ont i ryggen.......arghhhhh så trögt att gå där hemma och inte kunna göra något på själva byggandet själv......mutter mutter. Brodern m familj kommer ner nästa helg så till dess behöver vi ett kök....jaja det löser sig

  • FruCicci

    ÅÅÅÅ FREJIS vad bra att det har ordnat upp sig lite. Hoppas nu du/ni fortsätter på rätt håll Det gläder mig oerhört! Jsg blev så ledsen när du berättade och försökte ju se på det på 2 håll tll och med. Heja dig och din make! Vi går ju på familjerådgivning och ska fortsätta med det. Det märks att det har varit uppehåll unde sommaren, för det har inte blivit bättre, jag behöver stödet från familjerådgivningen. Frejis, min telefon har ballat ur. Jag har fått en gammal av min make Xperian, och den är lika störd den. Jag har inte lyckats kopiera över mina kontakter till denna nygamla telefon, så jag har lite problem att få tag i folk just nu, men jag kan luncha vilken dag som helst, helg som vardag, så ring mig hjärtat så styr vi upp ngt - med Telis också o televinken! Mugglan, herregud, sa han verkligen det. Förstår att det inte blev en andra date. Min dotter går i ett prionsess nattlinne hemma nu och leker med sin docka, bhon går och kramar och pussa den. Hon äver verkligen tjejig Skorpan! Vi har ju mest bilar och tåg och sånt, men hon väljer sina dockor mest

  • FruCicci

    Men vad konstigt det ser ut

    GRATTIS Televinken på 7 månaders dagen då

  • Lapinette

    muggles - vad skönt att det känns bra på dagis.

    Piggelin - så om det blir en tjej ska hon då heta Filivippa?

    Frejis - men där var du ju, vad trist att tråkiga saker har hänt under din bortavaro. Jag hoppas det löst sig nu och blir bättre. KRAM

    Grattis till goa Televinken!

  • muggles

    Cicci: Moa är också en riktig tjejig tjej och det var inte jag när jag var liten. Hon ska mest ha kjolar och klänningar hela tiden, har väldigt mkt åsikter om vad hon ska ha på sig (suck). Hon har haft bilar men inte lekt särskilt mkt med dem.


    Moa har förresten ritat sin första "huvudfoting" i sommar så det känns som att hon tagit ett större steg framåt i sin utveckling. Härom dagen målade hon en myra med vattenfärg och faktiskt så var det en större klump med typ åtta ben, så man ser att det föreställer ngt slags kryp


    Telis: herregud vad tiden går!


    EA: skit med ryggontet. Har ni köket levererat redan så det "bara" är att montera el väntar ni på leverans också?


    Vi har inhandlat en tapet från Engelska tapetmagasinet som vi ska piffa vår - i mitt tycke - urtrista trappa med. Ska bli jättekul att sätta upp lite mer tapet, så inte allt är så vitt. Man ser trappan och vardagsrumsväggen samtidigt från köket så vi lyckades tillsammans med den duktiga personalen välja en tapet som passar ihop med den i vardagsrummet. Det är lite andra färger men mindre blommor i samma stil som de i vardagsrummet. Jag är lite spänd på resultatet faktiskt!


    Ore: du som har huskoll. Jag vill ha tag i ny ledstång (handledare heter det tydligen på trappspråk) till vår trappa, vet du ngt företag som har schyssta? Jag vill gärna ha ngt enkelt stilrent i ek, gärna en ganska smal och gärna kantig (alltså ej rund). Den vi har nu ser ut ung såhär: www.sscgroup.se/upload/Www-Externt/Produktbilder/Trappbilder/bojformad2.jpg (alltså den ledstången som sitter på väggen). Jag tycker den är så ful och klumpig, vill ha ngt elegantare. Jag vill alltså inte byta själva överliggaren i trappan, den får sitta, utan det är den delen som sitter på väggen som ska bytas.

  • Fru E

    Mugglan-stommarna är färdigmonterade och vi skulle kunnat hämta en del idag men eftersom vi inte gjort det vi ska så får vi vänta. Men det finns på plats redan, bra med kontakter ibland .
    Är nog bara jag som får sansa mina nerver lite men trivs inte att bo i kaos, började röja så smått där uppe och efter en stund kom maken instapplandes och frågade varför jag svor och rev hela stället . Skulla moooaa ha kort tålamod nääädååååååå!

  • Fru E

    Lappis-har maken kört motorcykel mycket nu?

  • Lapinette

    Fru E - vi har ju varit på semester så det har inte funnits så mycket tid men förra helgen hyrde han hoj och körde med min brorsa en hel del och nästa helg ska jag sitta där bak när det är dags för Mälaren runt http://www.svmc.se/templates/Page.aspx?id=7445. Ska dock bara åka sträckan Sthlm - Mariefred och sen ha kräftskiva ute på landet.

  • Fru E

    Lappis-låter trevligt än är det nästan 2 månader kvar på säsongen så det finns tid

  • fru AM

    Grattis Televinken 7 månader! *trumpetfanfar*

Svar på tråden Livets toppar och dalar