• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • fru AM

    Nenne: äta kladdiga saker från varandras kroppar gör i alla fall jag tillsammans med någon, företrädesvis min man.

  • nennesjuttioåtta

    hej på ett tag! Önskar att jag hade roligare saker att berätta än så...Fast nu ökar ju chanserna till att hinna träffa Tinga iaf!

  • Ore

    Grattis till att ha blivit faster, Vickan! Elfte försöket, låter litet jobbigt... Fast om varje "drag" räknas som ett försök så tror jag att jag hade en del också...


    Japp, en koll i förlossningsjournalen sa mig att det gjordes åtta dragningar innan lillkillen kom ut. Och det kändes då inte så farligt... Jag hade ju vanliga krystvärkar, och de drog litet med sugklockan så det hände litet mer under varje värk, helt enkelt...


    Kul med sommarhus, AM! Vill också gärna ha en länk!


    Grattis till Televinken! Och om möjligt så tycker jag att det blir bättre hela tiden, åtta månader var ännu roligare än sju, och nio månader ännu roligare ändå... Misstänker dock att trotsålder kommer innebära små bakslag i denna utveckling


    Fru E: Jobbigt med ryggont. Men kanske inte så konstigt, med tanke på hur hårt ni har jobbat på sistonde. Ett besök hos kiropraktor eller naprapat kanske är en bra investering? Jag har "tvingat" min man att besöka den kiropraktor/massör som jag går till regelbundet, för att det inte ska bygga upp något som kan ge honom stora problem i framtiden.


    Mugglan: Som det verkar kommer vår trappa byggas av en lokal snickarfirma, så jag kan ju få det som jag vill ha det (om jag bara kan bestämma vad jag vill ha ).


    Men det här är mina trapplänkar:


    www.inoxa.se/website1/1.0.1.0/116/1/


    www.atab-trappan.se/index.cfm&l=2


    www.timberlandab.se


    www.dromtrappor.se/Toppmeny/Om-vara-trappor/Tillval/


    www.byggbasen.com/ftg/herrljunga_ledstangsfabrik_ab/6515.html


    www.trappfabriken.se/


    Men jag letar alltså mest bilder som visar hur jag vill ha det... 


    För oss har det också varit bra med en av byggfirmorna i trakten, vi är stammisar på Optimera som ligger i närheten. De har bra koll på vilka företag som gör specialbeställningar om man inte hittar det man vill ha..


     

  • fru AM

    Haha - Hektor är så söt just nu. Eftersom jag försöker ställa in honom på dagistid så får han inte sova förmiddagslur längre - utan han måste äta lunch först. Nu fick han visserligen sin lunch mkt tidigt (10.30) men oj vad trött han var sedan - satt i mitt knä o rulade med huvudet och fladdrade med ögonen och tappade hakan ... Sov redan när jag la ner honom i sängen


    Ang sommarhuset så kom vi på EFTEr att vi bestämt oss för att åka på visningen att sommarhus på Österlen inte vore fel heller - så nu tittar vi där också ... Splittrade? Förstår inte vad ni menar.

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-13 10:52:33 följande:
    Nenne: äta kladdiga saker från varandras kroppar gör i alla fall jag tillsammans med någon, företrädesvis min man.
    Ja jösses, det tipset hade jag glömt! Det får bli kvällens agenda! Är det något du rekommenderar, funkar det med hämtpizza (makens undring...)? Chokladsås är ju som lite segt, kanske bättre med grädde? 
  • fru AM

    Sushi är ju det traditionella men hämtpizza funkar nog sålänge osten inte är för varm ... Gärna då med ANANAS!

  • Lapinette

    Glass!!!

    Och jösses, vi hade tänkt att sexa till det i veckan (rätt timing och allt) men satan i gatan vad trötta vi är om kvällarna. Är inte vana att jobba eller så håller vi på och bli sjuka. Skulle kunna sova jämnt!

  • Lapinette

    Men bränner man sig inte ... varm pizza!

  • nennesjuttioåtta

    WOOOOOWWW vilket fint hus och vilket fint LÄGE! Nu ropar maken från hallen... måste åka


     



    ANANAS!!

  • Fru E

    Nenne-mousse
    Borde med ta tag i att få ett nyp eftersom äl borde vara om några dagar men f-n va bekväm man blir med att sova, hjälper inte att maken är i onåd men ikväll kanske vi får skärpa oss

Svar på tråden Livets toppar och dalar