• muggles

    Livets toppar och dalar

    Lappis: jag hade för mig att ni skulle få besked typ i dagarna men så är det en vecka till! Men det sämsta är ju väntetiden efter beskedet, att ni inte ens kan få ett barn på hela nästa år

  • muggles
    fru AM skrev 2010-08-25 10:25:11 följande:
    Muggles: när är det Moa fyller? Såg förresten i första tråden att du förutspådde att tråden skulle leva i evigheter! Rätt gissat!
    26/8. Åh fan?! Jag kanske aspirerade på dina mediala egenskaper?
  • muggles

    Lappis: så klok så klok. Synd att du förutsåg det bara

  • muggles

    Jag tycker inte ens vi är i fullständig ordning (så som jag vill ha det) än fast vi flyttade in i NYTT hus i januari. Men då har vi å andra sidan barn vilket tar ner effektivitetsgraden ngt. Samtidigt är det ju kul att hålla på (iaf när man slipper riva ner ytskikt mm, bara att tapetsera på nytt på en clean vägg).

  • muggles
    fru AM skrev 2010-08-25 10:35:54 följande:
    Muggles: så Moa fyller imorgon alltså? Vad får hon i present? (Om du nu vågar skriva det här med tanke på hennes läskunskaper ... )
    HAHA! Hon får en springcykel av farmor och farfar, en Brio-barnvagn (röd, ej rosa!) av mormor och ett "Pippi-hus" (www.susantoys.dk/images/44443688.jpg) av oss. Vi hade tänkt ge barnvagnen men så snodde min mamma den idéen. Hon får även några Pippi-figurer av svägerskan m familj.

    Nenne: VA? Var Pricken int´ söt??? Då behöver haon inte komma ut...


    Vickan: har du så galet stora skor?! Själv har jag 36/37 och brukar få höra "vems bebisskor är det som står i hallen?"

  • muggles

    Oj förlåt Snorkis nu kom jag in helt fel här. Jag började läsa ikapp utan att kolla sista sidan (så gör jag alltid).


    Jag fick verkligen tårar i ögonen när du skrev "Stundtals kommer verkligheten ifatt mig och då är det som att jag ska gå under om jag släpper fram allt jag känner. Så jag pyser lite då och då för att klara det." Och att det skär i hjärtat när det kommer mjölk. Å, skulle vilja krama dig!


    Du behöver inte svara på varje meddelande (tror jag), iaf inte till mig. Ville mest visa mitt deltagande, du ska inte behöva känna att du "måste" svara känner jag.

  • muggles

    Grattis till Skorpan Cicci! Pussa henne från mig!


    Snaily: jag hade bytt BM. Jag kände att det var viktigt att hon var bra och att man får bra kontakt, särskilt när det är första barnet.

  • muggles

    Cicci: lycka till med jobbet du sökt, vad gött om du kunde få det om det ligger så nära.


    Ore: jag har för mig att du inte har den bästa chefen där du jobbar nu? Jag tycker att det nästan är det viktigaste för har man en dålig chef spelar det nästan ingen roll hur bra man gör sitt jobb - man får iaf inte utdelning. Så mitt råd är att söka det andra jobbet och gå på intervju och sedan känna av om du har bättre utv.möjligheter där, hur du klickar med chefen osv. Om inte det känns bra, är det ju bara att tacka nej och stanna på ditt nuvarande. Alltid bra att gå på intervju fö.

  • muggles

    Nä nu dagishämtning (här hämtas det varannan dag och lämnas varannan enl en snörrät ingenjörsmässig fördelning MOAAHAHAHAAAAAAAAAAAA)


    Imorgon är jag på kundbesök (äntligen ngt att göra!) hela dagen så får ta mig en titt på härliga Landskrona.

  • muggles

    Nenne: GRATTIS till Prick! (Och tack Lappis för update!) Har inte hunnit läsa ikapp - har Nenne råkat ut för op??

Svar på tråden Livets toppar och dalar