• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    god morgon! Eller något. Ska alldeles stra ta min första stödvila för dagen, ska bara... rapportera här att inget hänt. Frukost på altanen, nu en deg på jäsning (i en bunke, ska bli matbröd och ingen bebis). Men vilken dag!!!!!! Sol, sol, sol! En bra dag att födas på, tycker jag, men har inget medhåll inifrån. 


    Kängu – är det dags för BIM snart?


    Oooh vad läskigt med barn som sätter i halsen!!


    Hej Liten!!!!


    Tror f ö att Frumuffins hade bf 12 eller 13:e. 


    Nä, dags för omkullutning, innan äggklockan ringer... på er!

  • kängu

    Ego och svammel- Gud vad lugnt och skönt det är i huset när herrarna och hundarna sover. Passar på att klicka hem lite barnkläder... *klick klick* Alltså, det är verkligen farligt kul att shoppa kläder till Ru. Känns inte som att jag gör något annat just nu?! Gäller att passa på innan han själv har åsikter om vad han ska ha på sig.

  • kängu

    Nenne, har legat lågt med BIM-pratet här men det är på tisdag, förutsatt att jag har en normal cykel denna månad vilket man ALDRIG vet, då den svänger mellan 25-40 dagar Jag testar nog på tisdag om inte tanten dykt upp.

  • kängu

    Nenne, tycker också att det är en bra dag att födas på detta... kom ut Pricken!!!

  • MSW

    Slänger in en BF-lista då det har diskuterats..


    BF-lista

    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010
    Kikki Kikki 10/10 2010
    Piggelin 2/11 2010
    Snaily 6/12 2010
    Lunagarden 25/12 2010


    Annars behöver jag dammsuga, ska snart till vår "By-dag" och vara med på gymnastik uppvisning *fnissar*, sen blir det förfest här ikväll innan det blir dags för "by-pub"!


    Trevlig helg!!


    Kramar!!


     

  • kängu

    Så nu ska jag nog stänga av datorn innan jag shoppar ännu mer. Ha en fortsatt mysig dag alla härliga trådisar!

  • BrudSommar2006

    Hej Liten! Oj vad mycket Mindre åt. Dessutom, om hon skulle äta förmiddag och eftermiddag och ni andra lunch och middag fick ni väl inte göra annat än sitta i köket??


    Telis, ja Astrid är så stadig att jag kan lämna henne mitt på golvet, fast om jag ska gå därifrån undviker jag att sätta henne nära ett vasst hörn på någon möbel för säkerhets skull. Ibland lägger hon någon leksak för långt ifrån sig och hamnar på mage när hon ska sträcka sig efter den men då gör hon aldrig illa sig, då liksom hasar hon framåt.


    Intressant är att sedan hon lärde sig sitta verkar hon ha glömt bort att vända sig. Lade man henne på rygg förut var hon över på mage på en gång, nu ligger hon bara och sprattlar!

  • BrudSommar2006

    Nej men Nenne, är du här idag också!


    Vaxbönor förresten, njae, men rödbetor med smör, mums. Tyvärr glömde vi sätta innan det var för sent i år,  lika bra det kanske när det blev sådan värmebölja i juli och vi ju var borta i fyra veckor.

  • BrudSommar2006

    Har varit till trädgårdshandeln idag, hittade allt jag skulle ha utom trädgårdsmalva. Var ska jag få tag på den nu då, suck. Det var det jag försökte skicka efter i våras men ingenting tog sig. Nu har så klart en katalog kommit igen och där finns den med och jag sitter här och undrar om jag ska försöka en gång till...

  • BrudSommar2006

    AM, vilket fantastiskt hus, jag är så jäkla avundsjuk så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!!!


    Fast den andra länken lyckades jag inte få att fungera men jag googlade själv! Heja dig!

Svar på tråden Livets toppar och dalar