• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Fin kväll och nu grilldags med goda vänner! En stor fördel med att vara tillbaka i stan och på jobbet är ju att alla kommer tillbaka. Skojsigt

  • Hattis

    Du ska veta att jag håller tummarna för att det går bra på torsdag September! Fy f-n för vul säger jag bara, jag tittar åt ett annat håll... Går du själv eller har du maken med dig?

  • Hattis

    Sen har vi ju Clownis också som jag tror få av oss som varit med länge/smygläst länge har glömt. *vinkar till henne om hon ser detta kom gärna in och berätta hur du har det*

  • Hattis

    *Vill också vara mammaledig och luncha hos Telis*

    Föreslog inte AM en brunch nyss förresten? Jag är på om det går att få ihop ngn i september.

  • Hattis

    September  - har också kört de tidigare vulen själv, som tur var var maken med på nupp-et, det hade varit tufft att fixa ensam.

  • Hattis

    He he, rätt länge om man säger så men klev inte in förrän jag själv löste biljett till barnkarusellen. Sen kändes det mest ärligt att kliva in och inte vara ngn sorts spion *ho ho alla fleråriga smygläsare jag är säker på att ni vet vad jag menar*. Sen har jag ju inte varit inne precis stört hela tiden utan varit lite av en periodare.

  • Hattis

    Telis - schysst att tima hemkomsten EFTER bajsblöjan när det har förlustats med rödvin

    Oj oj så mycket prat en vanlig tisdag, kul! Särskilt kul med kollektivtrafikdialogerna

    MSW - hoppas att det hjälpte att bryta ihop lite och GRATTIS till kontraktet! Så kul, berätta gärna mer om själva objektet (jag har glömt om du har beskrivit hur det ser ut)

    Muggles - jösses, jag fattade aldrig att du var utan maken på gynakuten den där gången! Fy sjutton. Ska ta fasta på ditt råd och inte gå på sent vul själv.

    Sweeet - Hej hopp! Du skulle veta vad vi har skrutit om vårt boende i NYC för släkt och vänner och fotograferat utsikten från vardagsrummet och fått många Oh:n och Ah:n!!! Étt helt FANTASTISKT ställe att bo på så det så. Kan möjligen kännas mindre med liten toddler i den. Och Lipton och Tazo! Vad supergoskramiga de är! Som jag berättade för din trevliga granne så har jag aldrig varit med om katter som kramas.Tror liksom du själv att Snailys idé med rinnande vatten verkar smart, L ville ofta dricka från vattenkranen i både kök och badrum, slicka badkaret (kanske inte mitt förstaval )etc.

    Smint - kul att du kommer in hit lite mer

    Izzie - kul att du tittar in Spännande med syskonförsök!!! Hoppas verkligen att det går bra och att du slipper en massa krångel.

    EGO: Känns ännu mer som jag är tre år efter de flesta med första barnet Har tittat på fotografier från sommaren med kompisar och deras barn... Hm. Fortsätter att blöda på dag 13 och spanar efter glada gubbar.

    Dags för kojen. Kanske en Prick i ljusan dag imorgon? Vem vet...

  • Hattis

    Iiiih, har hållt mig och läst ikapp och det är fortfarande grön plupp på Nenne!

    *gör också vågen til PBs hejaramsa*

  • Hattis

    September - tänker på dig imorgon!!!

    Cicci  - håller tummarna för annat jobb!

    Lappis - Tänk, nu är det beslutat! Förstår att du vill ha insidekommentar imorgon.

    Tinga - gaaah, vad frustrerande. Det låter så svååårt och det känns som att tiden med käcka tillrop över "att han sedan säkert vill ha godis som andra barn" är förbi men det kanske ändå kan bli så till slut. Kram!

    Oms - här är en till som saknar lite hästliv. Eller i alla fall att rida (på en häst alltså )

    Ore - förstår din ambivalens med jobbsöket. Jag bor ju i storstan men brukar tänka precis som du att jag inte vill avslöja mig för mycket.

    Nä nu måste jag ju posta och se om det har hänt något mer!!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar