• Hattis

    Livets toppar och dalar

    BS hm... svårt

  • Hattis

    Hm, det där med att sova är ju inte alltid så enkelt märker jag, suck.

  • Hattis

    Oms - superspännande föredrag!

    Oupsie - ah, det verkar ju inte så komplicerat om det bara är en make det är fråga om Skämt åsido - jag har en hel del erfarenhet av att endast en i paret arbetar och det är orättvist mycket som blir svårare då. Du sätter huvudet på spiken när det gäller den onda spiralen av familjeförsörjarstress. Och vilket svar från myndigheten då Om det var en statlig myndighet undrar jag om du har inte funderat på att överklaga?

  • Hattis

    Melondoft - har tyvärr inga hotelltips som jag kan vidarebefordra men om du vill ha andra NYC tips i inboxen så säg till.

  • Hattis

    "Ah, ok! Men du, det står ju här i festhäftet att du har en examen i bläbläblä, varför pluggar du då/jobbar du inte med det?"

    Gud vilken oartig, plump och korkad fråga. Den personen verkar ha noll social kompetens i alla fall...

  • Hattis

    Näe, jobb- och barnkaruseller som snurrar baklänges är en usel kombo
    Bättre gråta än bråka iaf. Så kan lite mer energi sparas till det som behövs (detta skrivet till mig själv)

  • Hattis

    Kram Melondoft! Inboxar!

    Alltså att folk frågar en första gång vad de sysslar med har jag viss förståelse för, även om det alltid är smartare att inleda med att fråga hur folk känner värden och var de bor om man vill visa sig nyfiken och artig. Men att ifrågasätta att man inte jobbar med det man tagit examen inom är inte läge, det får personen berätta själv! Morr!

  • Hattis

    Och dääär går Hattis i mål med senaste dagarnas ikappläsning!

    Först och främst lång kram till Telis. Och ett stort lycka till - spännande!

    Grattis till Gosnosen också för lyckat KUB - nuförtiden blir jag så himla nervös när sådant är på G, det känns bra med lite positiva besked

    Tinga - Hurra för inteknappbesked! Yay. Och en sak (som jag påpekat tidigare) dina killar är ju inte bara fina utan ser ju faktiskt på alla foton jag sett inte ett dugg undernärda ut - ni måste vara fantastiska föräldrar!

    Välkommen linvand! 

    Aha du är gravid Smint - kul! Så det så

    September - skönt att det verkar vara över för den här gången! Och nog är det spännande med stickor. Jag har kört sådana medans det fortfarande blödde och fick faktiskt glad gubbe i fredags på dag 23! Puh. Har en fråga - har du själv ordinerat acitylsalisylsyran eller fått det rekommenderat från gyn? Jag har bara recept på trombyl som jag ska ta vid ett eventuellt plus. Det kanske vore läge för mig att köpa på mig lite barnalbyl?

    MER EGO (Var det linvand som ville veta?) Känns rätt skönt med gubben denna gången, det knepiga var ju att vi hade gäster hela helgen och inte lyckades få till ngt inom de stipulerade 48 timmarna. Förstås. Att testa med stickor är helt nödvändigt för mig om jag ska veta att ÄL är på G. När det är gubbdags har jag inga särskilda flytningar eller andra symptom alls, de kommer först senare vid ÄL. Och hela grejen med gubbarna är ju att de påvisar hormonstegringen inför ÄL så att man kan se till att få dit lite simmare INNAN så att de är beredda. Har aldrig varit problem för mig att ha koll tidigare i livet eftersom jag alltid haft 27 dagars cykel före, efter och under uppehåll med piller. Så regelbundet och känner igen när man har ÄL  - ja då är det ju bara att kolla i almanackan vilka dagar som kommer att vara före ÄL resten av året. Men senaste året  (efter MA och MF) har det varierat från 29 till 45 dagar, blödningar mellan 5 och 14 dagar så jag är helt lost. 

     

Svar på tråden Livets toppar och dalar