• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Tinga - Jösses vilken favoritmat! I och för sig är väl bruna bönor en så pass söt rätt att det kan tilltala ett barn - men - konsistensen *grön gubbe som spyr*

    Desto trevligare tomatrecept *lägger på minnet*

  • Hattis

    PB - Jag känner igen det där scenariot från förra året (kanske inte med exakt antal dagar men ändå) och har aldrig fått någon vettig förklaring från varken BM eller Gyn. Min absolut megaovetenskapligt hemsnickrade teori som man absolut inte ska lyssna på är att när det blir så där och man har prickat äl så kanske man har varit gravid någon dag men att det inte är tillräckligt mycket HcG kvar för utslag när man testar. Får du någon bra förklaring (eller en dålig ) av din not so favvoperson imorgon så berätta gärna!

  • Hattis

    Lycka till med packningen Tinga!

    Slänger ut en fråga till er som varit gravida och har åkt skidor (alpint) hur länge funkade det? Här funderas som vanligt på skidresa. Och jag har inte lust att som vanligt trilla i jagkanskeärgraviddåhålet utan tycker att det vore trevligt att hänga på. Någon som åkt skidor vecka 25? Muggles? Telis? Ngn annan?

  • Hattis

    September - har du feber? Då är det nog bäst att kolla med sjukvården om det inte ger sig!

  • Hattis

    Aha Cicci, det sista du skrev där, det det kunde alltså varit MF trots att du testat minus? Det är lite så jag tror att det kan vara.

  • Hattis

    Tack för svar Telis! Har gissat att det är som du beskriver - rätt individuellt och det kanske inte går att räkna med att man är fit for pist. Vi kommer ju att vara flera som åker så tja, jag älskar vinter och snö och böcker så ja vad sjutton, bara man inte mår illa så vore det faktiskt heeeelt ok att vara gravid och traska omkring om dagarna i alperna

  • Hattis

    ... och ogravid så blir det kall öl i backen och irish coffee på kvällen...

    Jag vet att det är lite knasigt, men jag längtar faktiskt efter vintern *nej snälla slå mig inte*

  • Hattis

    September - lägger rådet på minnet! Låter som en väldigt mysig vintrig semester i alla fall

  • Hattis

    Vickan för självsprickor! Gissar att det gått way behind min favvo vaseline intensive care eller vanligt klöver vaselin.

    Egognäll - svamp  (på fel ställe) som vanligt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar