• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Och DÄR såg jag att kvällens huvudperson has left the building! 

    *vinkar till Oupsie och går och knyter mig*

  • Hattis

    Vilket nattsudd!!! Nu kanske det är igång!!! Och Nenne om du ngnsin läser detta - det är klart att man inte kan åka till förlossningen utan att vara lika förberedd som Cicci Men det kanske inte är läge att åka in lika sent som hon Vilken spännande dag

  • Hattis

    Jihooo!!!!!!!! Första tiden framför dator nu (smygläst som attan under dagen med min usla telefon) Grattis till hela Nennefamiljen!!!! Och hoppas att det kroppsliga läker snart.

    *dricker ur slattarna ur era champagneflaskor*

  • Hattis

    Har lyckats läsa mig till vad som hänt September. F-n också. Kram!

  • Hattis

    Jösses... Pricken är nog den största bebbe jag hört talas om, i alla fall den längsta! Så härligt att hAn är ute i världen

  • Hattis

    *vinkar till Frejis och Porchez och läser ikapp*

  • Hattis

    Frejis - fy vad läskigt med fallet och vad trist med inställd resa

    Klockarbol - Men oj, hoppas att det ordnar sig imorgon då! Och även om det blir stressigt nu dagarna innan så bara ni greppar ringarna och får med er prällen och ett par vittnen så blir du ju GIFT  - så underbart!

    Porchez - skönt att den förlorade vännen hör av sig själv, känns ju som en förutsättning för att umgås vidare nästan.

    Nenne - Jag är impad över det mesta, att du tar dig tid att titta in här, att du klämde fram en sådan bjässe och att du låter som att du är vid så pass gott mod.

    September - Kram igen! Jag blödde med detta sista "lilla" mf "bara" i tretton dagar i streck, (då har jag inte räknat dropparna som kom då och då under en veckas tid före det). Sedan tog det bara femton dagar innan jag började blöda igen, yttterst lite och nästan två veckor även då. Nästan så att jag undrar om det blev et mf till? Testade aldrig. Har också hört att det är lätt att bli gravid efter mf, har en bekant som blivit gravid direkt efteråt. Testar med stickor denna gång och har öppnat det andra paketet. 

  • Hattis

    Heeej!

    Eländigt med dåligt timad tant Lappis, men jag instämmer allt i Telis teori om varför hon är feltimad imbland

    Chevre - min senaste lärdom. Nu är det inte mycket kvar som jag inte gillar. Frågan är om jag vill lära mig älska bruna bönor

  • Hattis

    Feta - är väl mest i delikatessdiskar man kan hitta opastöriserad?

    EGO - ingen glad gubbe idag heller. Och nu hoppas jag VERKLIGEN att det inte dyker upp någon dylik tingest imorgon för nu kommer maken inte hem förrän på tisdag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar