• muggles

    Livets toppar och dalar

    Nenne: mysbilder! Så väl unt att ni får mysa så!


    Jag har varit hos min psykopat och fått nya insikter - återigen.


    Porchez: låter som rätt steg att ta tag i det. Hoppas din terapeut är bra och att du kommer vidare i dina tankar, det är så lätt att fastna i tankecirklar och jag tycker ofta att det är svårt att komma loss på egen hand. Tråkigt att du mår så dåligt!

  • muggles

    Sedan tycker jag det är oförskämt att basunera ut sina fester på FB. Man kan ju inte hindra andra från att kommentera (eftersom inte alla fattar att det man skriver på ngns wall är offentligt för alla vänner) men att själv göra det... näe.

  • muggles

    Vänner: jag kommer såklart på trådträff men det vet du ju redan. Vi kanske inte är så många i Götet som följer tråden längre...?

  • muggles

    Koko: med risk för att ngn redan skrivit det: jag tycker det låter som om Conny försöker få er uppmärksamhet. Känner han sig försummad? Kanske pröva att ge honom extra kärlek (inte för att jag inte tror ni gör det redan men ge ännu mer), läsa en saga bara för honom etc. Kanske kan ni försöka dela på er så att en förälder gör en sak bara med honom så att han får vara huvudpersonen. Och så Izzies tips i kombination tycker jag borde vara bra (nu spekulerar jag eftersom jag inte upplevt problemet själv ).

  • muggles
    porchez skrev 2010-09-13 22:26:12 följande:
    AAAaaahhhh!!!!!!! Är så arg just nu, sitter och pratar med en internet-vän på msn just nu. Han skriver att han förmodligen kommer rösta på SD. här är han argument: en dag har vi inte julafton midsomar kvar dom har ju tagit bort natinalsågen i skolan nu även på hockeymatcher ska dom ta bort det o dom ska ändra färgerna på sverige flagan helt sjukt Jag brukar kunna acceptera andras åsikter i vanliga fall, men just nu är jag riktigt frustrerad på människan. Hmm, nu verkar jag iaf. fått honom att tänka efter innan har röstar. Politik handlar om så mycket mer än bara invandrarfrågan.. Det hade han inte ens insett. Nu har jag iaf fått skriva av mig lite, så jag kanske jag gå och lägga mig utan att somna arg. Vissa saker upprör mig!
    Åhåå, har de tagit bort nationalSÅGEN?!

    (förlåt kunde inte låta bli... )


    håller helt med dig om att det är frustrerande med dessa åsikter!

  • muggles

    Igår gjorde jag en sak för första gången - tränade dubbelpass Först 60 min medelspinning och sedan 60 min medelgympa. Kände mig gött genomtränad efteråt


    Jag vet inte vart Moas trots har tagit vägen. Hon är hur go som helst, glad som en lärka och genomtrevlig att ha att göra med. Betyder det att hon är otrygg då? (Ngn skrev att trots betyder att de är trygga...) På dagis säger de att hon är glad när hon kommer och glad när hon går. Igår sa hon att "det var kul på dagis idag mamma" så hon verkar trivas grymt bra på sitt nya.


    Hattis: låter spännande. Tyvärr kan det betyda både och men vi hoppas på det bästa! Att ni sexade precis innan kan mkt väl ha funkat.


    Sept: hoppas ni får en bra utredning och resultat den vägen!

  • muggles

    AM: och jag är så sjuk i huvudet för jag oroar mig - nästan iaf - över att jag tycker hon trotsar så lite. Hon har haft sina slängar men inget allvarligare och inga längre stunder. Trodde det skulle komma en rejäl skjuts nu vid 3 men än så länge lugnt...

  • muggles

    Gbg-trådträff: jag kollade med maken igår och det visar sig att vi har planer för söndagen så jag kan inte då Ni får träffs utan mig denna gång!

  • muggles

    Lappis: ja att elitidrottare har svårare att bli gravida har jag också vetat sedan innan men jag tror knappast det gäller sådan träning som du och jag ägnar oss åt (iofs tränar du mer och hårdare än mig men ändå). Man kan ju få störningar i menscyklerna när man tränar så hårt som tex Susanna Kallur och de där tjejerna. Normal träning tror jag inte är ett problem (men det är vad jag tror).

  • muggles

    AM: skönt att höra! Man ska ju vara tacksam...


    Förresten har även Moa pratat mkt om syskon i sommar, om lillasyster osv. Jag tror det har med åldern att göra - många av dagiskompisarna har el får syskon i den här åldern och pratar om det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar