• muggles

    Livets toppar och dalar

    De flesta verkar hoppa över Vista. BS: du kanske bör uppdatera din Firefox till senaste version? El så har du ngn cookie-inställning på fel sätt el så.


    Tinga: men blir du inte illamående om du tränar före frukost? Jag har provat det men det passar inte mig.

  • muggles
    Telis skrev 2010-09-09 22:05:17 följande:
     "The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners." 
    Riktigt bra!
  • muggles
    porchez skrev 2010-09-10 09:15:10 följande:
    Jag tycker den där jämställdhetsbonus är så otroligt korkad! Pengar ska inte styra vem som ska vara föräldraledig, utan det är upp till var och en vad som passar bäst i deras situation. Om det är pengar som inspirerar pappa till att vara föräldraledig så har man andra problem, anser jag.
    Där håller jag inte med dig alls. I mkt är det pengar som styr pappor att inte vara föräldralediga. Eftersom många pappor tjänar bättre än mammorna så heter det att han itne kan vara ledig lika länge som hon för då förlorar familjen mkt pengar. Så pengar styr folks beteende och det är precis det man vill komma åt här.

    Att det sedan är per kalenderår visste jag inte och där är det ju ngn tjänsteman som inte tänkt hela vägen...


    Lappis: det var ett skämt att man inte borde få bestämma Jag tyckte bara det var kul att säga en sådan totalt politiskt inkorrekt sak! Du fick väl inte hjärtattack på kuppen?

  • muggles

    Izzie: har ni slagit på säkerthet (WEP/WPA/MAC-adress) på er trådlösa router? I så fall behöver du som Telis nämner skriva in det i din jobbdator. En router bör vara inställd på att inte släppa igenom vilka datorer som helst nämligen, annars kan vem som helst surfa på er uppkoppling.

  • muggles

    Telis: nä jag tror också att summan är för liten för att påverka folk. Det vore bättre att de höjde maxgränsen för hur mkt man får tjäna för att få ut max av f-ledighet (det skulle iaf gynna mig). Sedan sitter det så djupt rotat det här med att kvinnan ska vara hemma längre än mannen att inte ens jag har varit hemma längre än min man trots att jag tjänar mer och vi alltså hade tjänat ekonomiskt på att han var hemma längre än mig. Men vi har delat ung lika, dock inte över kalenderår. Därmot fick vi gynnsamma skatteeffekter (statlig skatt) så som vi delade, det bör man också räkna in.


    Lappis: det är ju helt galet att din man ska få sparken om han är f-ledig! Jag förstår om du gick igång pga det. Jag tänkte väl inte på det när jag gjorde mitt inlägg. Sorry!

  • muggles

    "att inte ens jag har varit hemma kortare än min man" skulle det ju stå men det förstod ni intelligenta kvinnor säkert!


     


    FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!


    *fuldans*

  • muggles

    Jippiiiieeeeeeeee jag ska jobba halvdag idag!!!


    Izzie: Lappis ska adoptera från Sydkorea förmodligen och därifrån får man oftast pojkar, därav könet.

  • muggles
    Vännerfan skrev 2010-09-10 10:48:53 följande:
    Med vilket engagemang han tog sig an lill-prinsen! Det snörde åt mitt hjärta och jag hoppas innerligt att det blir fler barn i ert sagoslott. 
    awww...
  • muggles
    fru AM skrev 2010-09-10 10:57:18 följande:
    Det finns ju de som verkligen inte kan - egenföretagare t ex, Ska de lägga ner verksamheten i ett halvår? Och leva på vad sen?
    Förklara en sak för mig bara - hur gör kvinnor som är egenföretagare? Lägger de ner sin verksamhet?
  • muggles
    porchez skrev 2010-09-10 10:58:42 följande:
    att jämka detta med nångon bonus tycker jag inte är att lösa problemet, utan att göra världen än mer ojämnstäld.
    Hur menar du nu? *ärligt undrande*
Svar på tråden Livets toppar och dalar