• muggles

    Livets toppar och dalar

    Det är väl lättare att få lampblänk som stör i en blank skärm, det är väl den enda nackdelen jag kan komma på (har matt själv).

  • muggles

    Oupsie: trist läge med maken! Funkar det att göra upp en lista på ansvarsområden (typ att han dammsuger och du tar ut soporna mm)?


    BS: gud vad Iris har aktiviteter! Vi har inga aktiviteter alls till Moa. Fick frågan om vi skulle följa med på barndans varje lördag kl 9 men kände inte för att behöva stressa iväg kl 9 varje lördag - normalt sitter vi och har skön långfrukost vid den tiden.

  • muggles

    Vickan: för mig är det intressant iom att jag har tänkt värdera upp huset i höst (för att sänka topplånen).

  • muggles

    Lappis: jag tyckte också att vårt hus hamnade lågt värderat om man räknar på det genomsnittliga kvm-priset. Men det är en indikation iaf. Det intressanta är ju att se objekt som sålts i närheten och deras kvm-priser tycker jag.

  • muggles

    Gah, jag ska på www.loveboat-goteborg.com/ (åldersgräns 35 år - fniss) och meningen är ju att klä upp sig och vara lite fin för en gångs skull! Men eftersom jag sällan går på fest-fest (mest middagar med vänner) nu för tiden så köper jag nästan aldrig festkläder varvid jag nu inte har ngt att ta på mig! Måste kanske panikköpa ngt?

  • muggles
    porchez skrev 2010-09-14 17:45:47 följande:
    Jag kopierade hans ord rakt av, jag ska inte vara elak mot honom, som faktiskt brukar vara en bra vän, men det känns som hans stavning är i samma nivå som hans intellekt...   
    Ja det var precis därför jag tyckte det var så roligt. Jag förstod ju att det inte var din stavning för du brukar aldrig stava fel och det där var ju flera ganska grova grejor. Men just i samband med SD tycker jag det är roligt med felstavning på svenska eftersom ett av deras huvudargument är att invandrare ska lära sig perfekt svenska...

    Porchez igen: jag har gråtit hos min psykopat och jag har varit där på lunchen men eftersom det tar en stund att komma tillbaka till jobbet så brukar det inte synas. Jag tror rödmosigheten hinner gå över, skyll på förkylning annars.

  • muggles

    Åh är det Sigrid-dagen idag! Stora kramar till Snorkissons! (Jag har aldrig koll på namnsdagar - hade ju namnsdag nyss men inte ens det hade jag koll på )

  • muggles
    Parnassia skrev 2010-09-14 22:26:35 följande:
    "management by fear"
    använder jag också mycket - såå bra! (precis som det med läsken, vi verkar ha samma humor )

    Vad skönt med festen! Det lät ju som en jättebra förklaring till det hela.

  • muggles

    Kängu: trist! Hoppas du har fel.


    Vickan: grattis till headhunting! Kan du inboxa mig också?


    PB: fast vettu, den minimalistiska stilen är på väg ut... Men jag gillar den fortsatt. Jag prenumererar på en inredningstidning och där verkar det här med 50-talsretro väldigt inne nu.

Svar på tråden Livets toppar och dalar