• muggles

    Livets toppar och dalar

    PB: jag kom  hem från spinningen igår och då kollade maken på Biggest Looser (! han som inte gillar skräp-tv...). Vilken förnedringstv! Att de var tvungna att ta av sig t-shirten när de skulle upp på vågen tyckte jag speciellt illa om. Om jag ska vara ärlig tror jag de skiter fullständigt i att följa upp ngn som lämnat programmet...

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-09-07 14:22:42 följande:
    Mugglan, murgröna är ju vintergrön, det är iofs mycket riktigt Vintergröna med, men den klättrar inte, utan kryper längs marken och är en bra marktäckare.
    PB: är det murgröna el vintergröna som du menar inte klättrar? Vi har en klippa som lutar en del och vad vi gjorde var att skala av allt bös (grus, grästuvor etc) för att få fram klippan mer rå. Då upptäckte vi att den biten inte var alls lika fin som den övriga, så vi vill gärna täcka över den biten med ngt som klänger uppåt. Men vi kommer bara att kunna plantera nere vid klippans fot för det finns ingen jord i övrigt. Så marktäckare är väl inte så bra el för behöver inte den mer jord?
  • muggles

    Ah, du  menar nog att murgrönan inte klättrar nu  när jag läser noggrannare...

  • muggles
    Telis skrev 2010-09-07 16:02:21 följande:
    Muggles, förlåt men du delammade ju ändå Moa tills hon var sex månader har jag för mig att du sa. Jag har aldrig ammat Televinken överhuvudtaget. Om det nu är nån tävling menar jag.
    Klart det är en tävling haha! Men jag trodde att du ammade delvis el iaf pumpade ut bröstmjölk på flaska? Oj jag trodde verkligen att det var mig det funkat sämst för...
  • muggles

    Luna: jag har inte alls svårt att tänka mig att de blir övergivna efter att de åkt ut, tyvärr. Jag tror det är extremt cyniska människor som gör de där programmen.


    Lappis: vi har saknat dig såklart. Snorkis har inte varit inne.

  • muggles

    Lappis: var det detta bröllopet som ni fick reda på i våras och där de hade svårt att bestämma datum? Lät skumt det hela att hon såg så olycklig ut.


    Cicci: kram till dig.


    PB: du får skicka mannen din på städskola hör jag...

  • muggles

    Telis: det låter som om Televinken sover precis som Moa gjorde när hon var mindre. Flera kortisar under dagen och för kort på kvällen. El iaf jag tycker att 8-9h är för kort natt för en bebis. Eg är det nog bättre med 1-2 längre sammanhängande sömnstunder på dagen än 3-4 korta men det är också svårt att göra ngt åt (jag lyckades mha vagning men det tog rätt lång tid). När Moa blev äldre och sov längre på dagen och även längre på natten märkte man att hon mådde bättre av det. Vad jag vill säga är att det kan ordna sig när han blir äldre...

  • muggles

    Lappis: det låter som att hon gifter sig av ekonomiska och praktiska skäl snarare än av kärlek. Tråkigt! Man kan läsa ut så himla mkt av kroppsspråk, så jag tror inte att det hade med hennes religion att göra.

  • muggles

    Lappis: jaha, vad konstigt. Först tänkte jag att hon kanske har ngn privat sorg (typ tidigt mf) som gör att hon ser tragisk ut. Men då borde ju brudgummen se lika sorgsen ut han... Skumt helt enkelt. Trist med bröllop utan vin iaf!

  • muggles

    Lappis: haha kan tänka mig att fransmännen var upprörda över vinabstinensen!


    Koko: underbart!

Svar på tråden Livets toppar och dalar