• muggles

    Livets toppar och dalar

    PB: det har jag också tänkt på - att Tinga i mångt och mycket är i samma sits med sitt mathelvete.


    Men hörrni, vi har ju alldeles glömt! Det är ju FREEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAG!!!


    *fuldans*

  • muggles

    Nenne, vi saknar dig och din babianröv!!! Klart det kan vara lite jobbigt att svänga för mkt på den nu, det förstår jag ju

  • muggles

    Lite ögonfröjd (han är ju så sexig!) och skön musik så här på fredagen:

  • muggles

    Linvand: välkommen! Kul med en smygläsare som "känner" oss. Jag har svårt att ta till mig att jag ingår i den här "dokusåpan" som folk uppenbarligen är intresserade av

    Oupsie: ja då har jag nog missförstått. Jag trodde att du hade varit på intervju, jag har kanske läst slarvigt. Om du har skickat ansökningar i ett år och inte blivit kallad till intervju så förstår jag verkligen att du är låg i skorna. Men jag som har träffat dig har så svårt att förstå att du inte skulle bli kallad till intervju ngn gång, det måste ju lossna någon gång! Du verkar så himla vettig. Och jag tycker också att det låter helt fel att den där unga tjejen fick jobbet utan rätt kvalifikationer. Men ibland får "fel" person jobbet, life sucks. Men jag tror att det vänder för dig när du varit mammaledig. Grattis till huset, det såg himla fint ut!

    Klockarbol: det lät som en härlig bröllopsdag! Kul att du känner dig "hemma" i tråden

  • muggles

    Övht har jag svårt att ta till mig att jag tillhör den där gruppen av folk som har gjort ivf. Det känns absurt på ngt sätt att jag har hamnat där, det är ju sådant som händer "alla andra".

  • muggles

    El fel, det händer inte alla andra, men andra helt enkelt

  • muggles

    Varning, ego från en stolt mamma:


    vi fick förresten ett födelsedagskort till Moa där det stod liknande: "En liten tjej riktigt bet sig fast i mitt hjärta i vintras..." och då var det från en äldre kvinna som var återkommande vikarie på Moas förskola i vintras/våras. Tänk att hon kom ihåg att Moa fyllde 3 år, skickade ett kort på rätt dag och tagit reda på adress och allt! Det kändes så roligt att Moa har lyckats charma ngn så, det värmde i modershjärtat. Så jag ska ta och skicka ett kort på Moa till henne och tacka för det härliga kortet så hon vet att det har kommit fram.

  • muggles
    fru AM skrev 2010-09-06 20:00:06 följande:
    Men det är ju pinsamt att ha damråttor dansande på golvet när han kommer. JA jag erkänner - jag är en riktig kärring som plockar lite innan han kommer hit ... Och så mycket städade jag inte att det inte finns något för honom att sätta tänderna i när han dyker upp. PArnassia: tror inte jag känner någon som lagat till ersättningen så där exakt varje gång ... Tror de gjort en laddning flaskor och sparat i kylen (tydligen ok om det är en dagsranson) och sedan värmt inför varje matning .. Förstår helt och fullt din frustration. Men tillägger att min egen erfarenhet påminner mig om att barnen inte sov mer ens de nätter man fått i dem massor av mat ... Men det är mina barn det, dina kanske är mer lättpåverkade av ett skrovmål Grattis Telis till genomförd intervju. Den första på lång tid kanske är den värsta ... Nu håller vi tummarna för att du går vidare! Du kan lämna Tråden som referens ...
    Jag kanske är trådens mesta ersättningsexpert(?). Jag är väl iaf den som haft behov av ersättning mest eftersom amningen inte funkade. Vi gjorde ett gäng flaskor på kvällen som vi sedan tog fram ur kylen på natten. Och så trimmade vi in att 60 ml krävde exakt 15s i micron för att ge rätt temp Det där med att koka upp det och låta svalna är inte alls nödvändigt i Sverige enl våra BVC-sköterska. Den instruktionen är till för de länder som inte har lika rent vatten som vi har.

    Tinga: vad härligt att höra att Piff äter soppor!!! Soppor som just kan vara svårt med andra barn Moa är soppvägrare... vilket är rätt opraktiskt iom att de har soppa varje torsdag på dagis.

  • muggles

    Håller också tummarna för Snaily. Vi vill inte ha mer spänning i tråden just nu! Helst aldrig mer... det räcker så bra med de katastrofer som varit.


    Skänker en tanke åt Snorkis ibland...


    PB: ingen blödning än alltså? Ringde du och hörde hur lång tid det "ska" ta? Så jäkla irriterande Tantjävel.


    Telis: kul att intervjun kändes bra!


    (Såg inte att folk redan svarat på det där med ersättningen för jag läste ikapp bakifrån som vanligt.)


    Jag tror Nenne har fullt upp med att beundra Pricken och fundera ut namn!

  • muggles

    PB: när jag känner sådär ger jag mig iväg och tränar/joggar/promenerar, det brukar hjälpa faktiskt. Man får ut lite negativ energi genom att röra på sig. Men städning kanske funkar lika bra?!

Svar på tråden Livets toppar och dalar