• muggles

    Livets toppar och dalar

    Koko: vissa dagis föredrar overall för att det går snabbare att ta på, men annars är det väl inget problem att ha tvådelat (om det var det du menade).

  • muggles

    AM: men jag tycker ni gör rätt om det är så att han är hungrig. Däremot okynnesätande på natten är jag inte mkt för...


    Snaily: härligt att allt såg bra ut!!! Skönt att ha passerat gränsen också...

  • muggles

    Finns det ngn klängväxt som är vintergrön? Vi ska sätta en klängväxt vid vår klippa (inte där vi har kaprifolen, det här är ett annat ställe) och det vore ju snyggt med lite grönt även på vintern.


    Jag har annars funderat på klematis el klätterhortensia (den kan vi få av svärmor). Klätterhortensian är väl fin men blommorna är ju vita och vi har redan en vit syrén plus att husen är vita så det känns som att det behövs lite mer färg! Finns det annars ngn nackdel med klematis? (Humle har jag blivit avskräckt av redan innan ni avrådde här på forumet - jag är livrädd för växter som sprider sig och tar över överallt - rensa är det sista jag vill).

  • muggles

    Moa hade både overall (Didriksson som alltid har funkat bra för oss) och ett extra 2-delat ställ som jag köpte på Ullared. Det hade en hög byxa som AM nämnde och det var aldrig ngt problem med att det kom in snö. Däremot gick dragkedjan upp hela tiden (=Ullaredkvalitet antar jag )

  • muggles

    AM: jag märkte nog på Moa när hon inte var hungrig längre genom att det inte hjälpte att ge mer mat när hon vaknade tidigt på morgonen. Hon blev bara piggare då och fick mer energi. Är de hungriga kan de ju somna om efter målet. Det kanske inte alltid är så men det kan ju vara en indikation?

  • muggles

    Parnassia: Variegata var ju fin! Tack för tipset, ska undersöka!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-07 14:32:14 följande:
    och pensionärer som får färskpotatis. 
    HAHA! Du är för underbar!

    AM: Livia for president!

  • muggles

    PB: jag tror tratten kostar en omlottbody

  • muggles

    Nenne: har P fått prata av sig om förlossningen han med? Det blir ju ofta fokus på oss kvinnor och man glömmer lätt bort männen och deras känslor. För det lät ju som att han hade det lite jobbigt där ett tag när han skrek i kudden Annars låter det som att ni har det så f-ing underbart!!! Saknade dig speciellt i fredags men jag fuldansade till din ära!

  • muggles

    MSW: vad kul - grattis! Är detta ett hus i byn ni bor i? Var det inte rätt svårt att hitta ngt hus till salu där? Vad är det för objekt, berätta mer. Vilken snabb inflyttning, det är bara att börja packa nu då...


    EA: hur mår du vännen? Renoverar du friskt eller?

Svar på tråden Livets toppar och dalar