• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Tack för era sympatier förresten. Foglossning suger verkligen! Och den begränsar mig för jag kan inte göra sådant som jag vill göra. Och jag kan inte göra sådant som jag kanske inte direkt vill, men sånt som borde göras, som städning osv.


    Var hos min kurator igår och vi pratade lite om det här med foglossningen. Jag känner mig som en sån jäkla gnällkärring som inte orkar göra något och det känns barnsligt att sitta här och vara ledsen över att vi inte kan ut och resa som vi hade tänkt. Men hon sa att det är ju inte konstigt egentligen för mår man inte så bra innan, så blir det ju inte bättre av att man inte kan göra sådant som i vanliga fall hade muntrat upp en (som i mitt fall hundträning, hundpromenader, resa eller träffa folk).


    Jag orkar inte riktigt med folk för tillfället så om ni bara visste hur viktiga ni är för mig just nu. För jag kan vara social med er här trots att jag sitter hemma och grinar illa på grund av foglossningen. på er alla!

  • Oupsie

    Muggles, vi har en saab. Tror att bilen stannade på grund av att den inte fick tillräckligt med bränsle, så det var nog inget med växellådan i sig.  Det blev bara lite svårare på grund av att det är en automat.

  • Oupsie
    Parnassia skrev 2010-10-19 15:40:54 följande:
    Oupsie - såg du den här bruksanvisningen? www.cefar.se/documents/products/1838_cefar_fe... Vilken typ av manick har du?
    Jag har den här: www.cefar.se/documents/products/1571_cefar_primo_pro_inlaga_SV.pdf

    Nu såg jag bilderna, fick inte fram dem innan av någon anledning.  Där fanns ju till och med bild på en gravid. Fast jag vet inte om det skulle hjälpa, för där har jag inte ont. Men tror du att man kan sätta en sån platta på var sida om ljumsken om du förstår vad jag menar? För jag har inte vågat sätta på framsidan på magen.

  • Oupsie

    Angående repor på bilen, det är verkligen trist. Men när vi köpte vår bil så fick vi ner priset på den på grund av några repor och tanken var väl att prisavdraget skulle motsvara vad det skulle kosta att fixa till dem. Men vi fixade aldrig reporna för på någotvis känns det inte lika illa om vi skulle få någon mer repa i den när det redan finns sådana .

  • Oupsie

    Jag har aldrig varit en fan av mjukisbyxor utan föredragit jeans när jag är hemma men i förra veckan så inhandlade jag ett par väldigt tjusiga lila velourmjukisbyxor för gravida på H&M som jag har på mig nu och de är jättesköna faktiskt .


    Muggles, ja jag kanske kan ringa dem. Får kolla upp det. Bestämde med min sjukgymnast att jag skulle testa TENS först, eftersom jag kan fixa med det själv, och att jag kan använda den efter behov, men om inte det här fungerar så kan jag få testa akupunktur.

  • Oupsie
    Parnassia skrev 2010-10-19 16:07:48 följande:
    Oupsie - hur många sladdar har du? Och hur många kontakter har varje sladd? Den du har verkar fö inte ha den funktionen jag menade som var bra vid förlossningssmärtan utan din verkar vara en mer "tens för alla". Om jag vore du skulle jag kolla om jag inte kunde få tag på den andra, den är mer anpassad bara för kvinnors/gravidas behov (har andra anpassade förinställda program), och då kan du ha den när förlossningen startar också. Min sjukgymnast fick beställa den åt mig via landstingets hjälpmedelscentral. Den kostade några kronor att hyra medans den liknande den du har var gratis. Men behöver jag säga att jag tyckte den var värd varenda krona?! Typ 100-200 kr/mån tror jag.
    Två sladdar med två kontakter i varje. Jag får kolla upp det där. Jag har fått låna den här nu i några veckor för att testa, och vill jag ha kvar den så kostar det 300 kr för max 6 månader.

     


    Nu ska jag ta en paus härifrån för jag har en del annat som måste fixas här hemma. Kram på er alla!

  • Oupsie

    Snorkis, fy vilken dag . Skickar en stor kram till dig! Verkligen trist att din make inte får bättre stöd på jobbet.

  • Oupsie

    Sov gott Vickan! Glömde säga innan, så trist med kläder som inte passar.


    Hattis, jobbigt samtalsämne på jobbet, kram!

  • Oupsie

    Hej Klockarbol! Vilka fina bilder och tjusig klänning! Skönt att dagen blev bättre ju längre tiden gick .


    Nu ska du kunna se mina bilder också. Har lagt till några fler av er i tråden om ni vill se bilder på ett ofärdigt hus och barnvagn .

Svar på tråden Livets toppar och dalar