• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Telis, åååh, rödvin och gruyere! Så gott!

  • Oupsie

    Porchez, det låter ju som en helt galen situation på ditt jobb! Vilken värdelös chef! Hoppas att det löser sig för dig snart, kram!

  • Oupsie

    Ser ni att jag lärt mig av mitt tidigare misstag . Här ska det skapas inlägg .

  • Oupsie

    Snaily, det är nog ingen fara. Det där måttet känns lite godtyckligt på något sätt. Men det är väl bra att de kollar upp det. Inte oroa dig, kram!

  • Oupsie

    *väntar på att hockeyn ska ta slut så jag kan kolla på lyxfällen*

  • Oupsie
    porchez skrev 2010-10-21 21:03:25 följande:
    Men vem betalar hennes shopping?? Pappa?
    Eh, det här lilla guldkortet...

     


    Av vad jag såg på trailern

  • Oupsie
    Oupsie skrev 2010-10-21 21:05:14 följande:
    Eh, det här lilla guldkortet... 

    Försökte citera henne alltså, insåg att det kunde läsas som att jag var typig och det var inte så jag menade.

  • Oupsie

    Tinga, jag är inte så bra på London och sist vi var där bodde vi på ett hotell i finansdistriktet och där var verkligen helt dött om kvällarna och maken var upptagen om dagarna så vi gjorde egentligen inget särskilt när vi var där.


    En restaurang blev vi tipsade om och vi tyckte att de hade god mat.
    www.sophiessteakhouse.com/index.php


    Tycker att det är kul att gå in på Primark och titta (på Oxford Street). Inga kvalitetskläder precis, och det är alltid sju mil kö till provrummen så jag orkar aldrig prova om jag hittar något utan chansar mest på att det passar. Har köpt en del barnkläder till makens syskonbarn där. När jag har varit där har de haft fina barnkläder och de är väldigt billiga. Primark är en upplevelse även om man inte handlar något .


    Av mer sightseeinggrejer gillade jag Towern som vi besökte för några år sedan. Vid senaste besöket var jag på London Zoo tillsammans med en kompis och hennes barn. Det var riktigt kul faktiskt men det är kanske mest ett ställe man åker till om man åker med barn.


    Och så titta på någon föreställning av något slag, men det hade ni bokat va?

  • Oupsie

    Tittar på lyxfällan nu, och jag tror inte att en omegaklocka och bling på fingret kommer att göra att ni hamnar där Tinga, om ni inte köper en ny klocka varje månad eller så .


    Tror att det kommer att bli en trist räkningsmånad här också, vagn och bilstol, ett antal veterinärbesök, ett besök på bilverkstan. Och så min shopping, fast den summan är inte särskilt stor faktiskt. Har handlat relativt billiga saker .

  • Oupsie

    Snorkis, vad mysigt det låter med pälsterapi. Och kul med ny handväska!


    Jag vill tro att ens nära och kära som inte finns kvar i livet ändå finns där någonstans med oss och att man någon gång kommer att få träffa dem igen. Jag är inte säker på att det är så, men jag vill tro det och tanken på det tycker jag tröstar när saknaden är stor.

Svar på tråden Livets toppar och dalar