• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    muggles skrev 2010-10-12 11:43:01 följande:
    Oupsie: jag gillar också stora plattor. Ju mer platta och ju mindre fog - desto mer lättstädat dessutom. Men ofta tar de extra för att sätta stora plattor för det är svårare (speciellt i badrum med fall osv). Men det kan det ju vara värt...
    Ja, som standard är det 10x10 plattor på golven i badrummen och ska man byta storlek får man betala extra för arbetet också. Det jag funderar på är om man kan ha större plattor på största delen av badrummet och sen sätta 10x10 vid duschen? Det har jag sett bilder på att man har gjort ibland. Vi ska träffa kakelkillen på torsdag igen.

    I hallen har vi i alla fall bestämt oss för att vi ska ha större plattor, antingen 30x60 eller 45x45.


    Och igår bestämde vi oss för (om vi inte hinner ångra oss till på torsdag) att vi tar mörka plattor på nedervåningen i hall och badrum, och den ljusare grå på övervåningen i badrummet och i tvättstugan.

  • Oupsie

    Sweet, vad roligt att se dig här . Trist att du vantrivs på jobbet, och att du känner dig stressad. Kram!


    MSW, förstår om du inte hinner med här för tillfället. Lycka till med flytten!


    Muggles, senare när jag har fått lite distans till det hela kanske det blir lättare att skriva om det, men just nu känns det lite för jobbigt.

  • Oupsie

    Vickan, ok, men när de är så små så verkar det som att man får vara glad för det lilla (att han var nöjd fram till kusinen). Jobbigt att vara utan badrum, men du är väl van vid sådant där primitivt liv, kissa i skogen och så .

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-10-12 20:29:10 följande:
    Åh, ett varmt bad. Vill ha! Fast vi har inget badkar. Fast å det tredje kanske jag bara skulle somna och drunkna. Igår natt var Televinken pigg som en mört mellan 23 och 1.30 och inatt vaknade han pigg som två mörtar kl 4.30. Jädrans galning!
    Har aldrig saknat badkar innan egentligen. Men nu känns det som att det hade varit skönt att få glida ner i ett varmt bad för att lindra foglossningen. Får ni plats med ett badkar någonstans?

    Åh, förstår att det är jobbigt att inte få sova ordentligt. Hoppas att han sover bättre i natt!

  • Oupsie

    Har lagt in en magbild till, den andra är ju tre veckor gammal, och magen har tydligen växt 4 cm i omkrets på de veckorna .

  • Oupsie

    BS, det tar ett tag att vänja sig vid nya tangentbord. Men när man väl har vant sig vid det så blir det lika ovant om man använder sitt gamla igen. Är du nöjd med datorn annars?

  • Oupsie

    Tittar alla på fotbollen?


     


    Åh, vad jag skulle vilja åka iväg på semester! Miljöombyte! När vi var i USA i somras och jag mådde illa och inte orkade göra någonting så sa vi i höst, när illamåendet har gått över, då kan vi åka någonstans. Eller till flera ställen, passa på... Men det blir uppenbarligenl inte alltid som man har tänkt sig. Var knappt två timmar på ett köpcenter här för att köpa lite kläder, och sen orkade jag inte mer, och det hade verkligen inte behövt ta sålång tid om det inte vore för att allt sker i snigelfart. Ingen mening att åka iväg någonstans om man ändå inte orkar med något . Till helgen ska vi hem till mina föräldrar, så någon typ av miljöombyte blir det åtminstone.


    Och de har badkar, kanske ska passa på att använda det då .


    Köpte lila mjukisbyxor och munkjacka på hm i alla fall, får väl investera i några mysplagg om man ändå aldrig kommer hemifrån...

  • Oupsie
    Piggelin1 skrev 2010-10-12 21:43:02 följande:
    Ouspie, boka in en helg på www.karnelund.se! Där ska vi njuta av lugnet, allt det vackra i lugnt tempo nu till helgen Inte så fräckt som en resa till USA, men när vi var där för rätt exakt ett år sen, så hade vi en alldeles alldeles underbar helg på Österlen! Hoppas på att det ska bli en liknande upplevelse nu!
    Tack för tipset, vi har funderat på att göra något sånt. Semestra i närheten. Typiskt att vi är bortresta i helgen annars hade ni kunnat få en fika här på vägen hem . Hoppas att ni får det lika bra i år!
  • Oupsie

    Snorkis, funderade på hur det var med dig då du inte varit inne på ett tag men nu förstår jag ju varför. Låter som ett smart drag att komma iväg lite, skönt att ni har haft det bra! Och skönt att det känns bra med jobbet, låter verkligen som att du har en toppenchef. Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar