• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Tinga, jäklar vad effektiv du är, joggingtur, handling och jobb... *impad* Mår Piff och Puff bättre, eller var det inte de som var snuviga (blandar kanske ihop det lite i tråden)?

  • Oupsie

    Klockarbol, rosa som tema låter lovande . Hoppas att du får kul på din fruhippa!

  • Oupsie
    Tinga skrev 2010-10-07 22:55:29 följande:
      Nja, det är ganska snorigt och hostigt här, men det var ju bara jag som sprang; de åkte i vagnen.
    Hoppas att de kryar på sig snart .

    Du kan ju låtsas att du är så effektiv jämt, det gör väl knappast någon skada .


    Känner mig själv jäkligt oeffektiv för tillfället bara, så jag blev väldigt imponerad av allt du hunnit med.

  • Oupsie

    God natt Oms! Hoppas att du får en bättre dag imorgon!

  • Oupsie

    Hm, imorgon ska jag träffa en kurator. Om ni kommer ihåg så berättade jag ju i slutet av augusti att jag skulle få träffa en sådan. Nu är det dags för vårt första möte i alla fall. En och en halv månads väntetid bara .

  • Oupsie

    Och så ska vi titta på kakel till huset. Och förhoppningsvis hinna kika lite på den där vagnen.


     


    Är det någon här förresten som har testat, eller vet någon som har testat, att gå till en kiropraktiker för att behandla foglossning? Satt och googlade lite och det verkar som att en del blev hjälpta av det, men så nämnde jag det för svärmor (som är sjukgymnast) och hon tyckte verkligen inte att det var en bra idé.

  • Oupsie

    Klockbol, ok. När jag googlade så hittade jag kiropraktiker som på sina hemsidor säger att de behandlar just foglossning. Men frågan är vad de gör? Fast det är väl lättast att få svar på om man ringer och frågar.

  • Oupsie

    Klockarbol, jag ska träffa min sjukgymnast på måndag och utvärdera hur det har gått med kryckorna. Om det inte känns ok på måndag så tänkte jag ringa en kiropraktiker och fråga vad de gör. Hittade en, några mil bort, som även visade ens partner hur denne skulle massera för att ge lindra smärtan, både under graviditeten och förlossningen, och det lät ju bra .


    Igår hade jag jätteont, men idag har jag inte haft så ont alls faktiskt. Men det är svårt att veta hur mycket jag orkar innan det börjar göra ont.

  • Oupsie
    Klockarbol skrev 2010-10-07 23:28:21 följande:
    Var lite för snabb på skicka-knappen...Nu hade jag väldigt kraftig foglossning bägge gångerna (värst andra gången) så jag var inte ens välkommen till vårdcentralens sjukgymnast.
    Va ? Det var det värsta, kunde de inte hjälpa dig alls?
  • Oupsie

    Nu måste jag sova om jag ska orka upp i tid imorgon. God natt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar