• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Hej i tråden,


    När man är i vecka 22 kanske man ska sluta noja över BF datum och skriva upp sig på den där listan . Undrar också hur det har gått för Kikki, och Lunargarden? Hade inte hon också förvärkar, eller hur var det?


    Och Gosnosen, hon har inte varit inne på länge, hur är det med dig Gosnosen?


    Åh, ja, BF är den 12 februari.

  • Oupsie

    PB, var inne och läste i andra tråden och såg det . Lilla, lilla stumpan. Hoppas så att allt går bra!


    Jag har ju sett både Heloise och Panzer här på BT ganska länge, och de senaste veckorna har jag till och med smygläst din andra tråd lite. Även om jag inte känner dem så känner man ändå så mycket med dem. Det här forumet gör verkligen att man berörs av andra människors liv, trots att man aldrig har träffats, eller ens vet deras riktiga namn.

  • Oupsie
    MSW skrev 2010-10-05 11:22:00 följande:
    Oupsie: Det är bara om du själv vill! 
    MSW, det går bra. Det kanske är bra att vara med på den listan, som lite terapi eller nått .

    Så jobbigt att flytta, avundas er inte, och jag vet att vi kommer att få göra samma sak i vår. Men när man väl är på plats så är det förhoppningsvis värt det .

  • Oupsie

    Muggles, vad skönt med lite symptom . Har du inte en androidtelefon? Jag har laddat ner en app/widget som heter pregnency assistant. Den håller koll på vecka+ dag och så är det två bilder för varje vecka. Bilderna är ganska fina tycker jag. Fast de första veckorna är det kanske mest UL-bilder i och för sig, men sen blir de mer a la Lennart Nilsson. Men du kanske inte vill ha en sådan än? Det står lite text också, men jag tror att den är lite vinklad för jag insåg att bilderna är från någon pro-lifeorganisation men jag har bestämt mig för att strunta i det .

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-10-05 11:46:08 följande:
    Cool app! Man  kanske kan tillåta sig att vara "pro-life at least at the moment" när man är efterlängtat gravid
    Ja, men visst kan man. Det är mest att jag har svårt för att de flesta pro-lifegrupper är så oehört kategoriska i sin syn på abort. Men som sagt, jag har den endå, för jag tycker att det är lite kul med bilderna.
  • Oupsie

    Sitter och slökollar lite på supernannyn. Hon är hos en familj som har fem barn, två tonårsdöttrar och tre yngre pojkar. Tonårstjejerna får göra allt, helt galet . Föräldrarna åker iväg och jobbar och flickorna läser high school på internetbaserad distans så de är hemma hela dagarna och då ska de, förutom att klara av skolan, också passa sina småbröder, och städa och tvätta osv... En sak att barnen ska hjälpa till hemma, men det finns ju gränser!

  • Oupsie

    Ännu ett besök hos veterinären, och vi ska dit igen på torsdag då en annan veterinär ska kolla på vår hund för en second opinion. Så eventuellt blir det operation på fredag. Mattes lilla stumpa .

  • Oupsie

    Nu ska jag gå och vila en stund. Har varit hos tandhygienisten och sen hos veterinären och nu orkar jag inte vara uppe mer. Det tar verkligen på orken att ha ont.


    Just det Omsan, glömde innan, vad jobbigt det låter som att du har det . Hoppas att du snart blir bättre!


    PB, då har du ju känt dem ganska länge. Åh, kan inte sluta tänka på dem och lilla Elise. Maken går också här och frågar "har de hört något mer?" och han vet ju ännu mindre om dem än jag.

  • Oupsie

    Tack Soldemor! Förhoppningsvis är det bara en ofarlig knöl, men man vet ju aldrig, så det bästa är väl att ta bort den. Hon verkar inte lida det minsta av den så det är mest husse och matte som går här och är oroliga.

Svar på tråden Livets toppar och dalar