• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Hej hej i tråden!


    Ett par gröna pluppar så här på lördagskvällen i alla fall .


     


    Låter som att du har haft det skönt hos dina föräldrar Nenne .

  • Oupsie

    Nenne, jag tror att Elise ska få flytta till hemstaden när det är ok att flytta henne. Förstod jag det som. Men det låter ju helt galet med patienthotellet .

  • Oupsie

    Hej Porchez, skönt att höra att det går framåt med kuratorn. Låter jobbigt med luddiga arbetsuppgifter, hoppas att din chef kan ge dig en ordentlig förklaring på vad som ska göras.

  • Oupsie

    Själv sitter jag och funderar på kakel/klinker. Ett i-landsproblem, jag vet, men svårt ändå. Man vill ju att det ska bli bra när det ändå ska göras.


    Orginal i hallen, och på golvet i badrummet är ett ganska mörkt, grått klinker (nästan svart). Men jag är lite sugen på att ha ett ljusare grå istället. På vägarna är det vitt, matt kakel (i badrummen) och det hade vi tänkt låta vara.


     

  • Oupsie

    Nenne, det stod nog om det i den andra tråden. Läste inte jättenoga, men Heloise och Panzer fick inte vara kvar på sjukhuset utan bor på ett slags patienthotell i ett väldigt nedgången område. Dessutom är det hala trappor och det är svårt för Heloise att gå i eftersom hon blev ganska illa åtgången när hon snittades, stackaren. Tror de fick två bussbiljetter per dag för att ta sig till och från sjukhuset så jag hoppas att de kan få åka till sin hemstad snart.

  • Oupsie

    Vickan, har ni också haft bröllopsdag?


    Ni är så många här i tråden som gifte er på hösten. Hade jag fått välja vi också gjort det, men maken ville hellre gifta sig på våren. Och det blev ju bra det också .


    Porchez, ja vi har köpt ett hus, och nu måste vi bestämma oss angående olika tillval. Jag tänkte också på det, att smuts och damm syns tydligare på ett mörkt golv. Nu är det i och för sig lite ljusare inslag i plattorna så det kanske bättre än en helt mörk platta. Men sen är det inte heller något fönster i badrummet på ovanvåningen och då tänkte jag att man kanske vill ha det lite ljusare där, för att det inte ska kännas så mörkt? *funderar funderar*

  • Oupsie

    Om ni vill se vilka klinkers som jag funderar på:


    www.eyemag.se/core/main.php&SITEID=09670


    På innehållsförteckningen, klicka sida 39-64, och välj Micron sid 52.


    Det är den mörkaste som ingår, men den är ännu mörkare i verkligeheten än vad den ser ut på bilden. Och den jag funderar på istället är den "mellangrå" på samma bild.

  • Oupsie

    Porchez, visst är det så. Ibland måste man få prata om saker för att kunna gå vidare. Det går inte att hålla det inom sig hur länge som helst.


    Jag träffade också en kurator i fredags. Innan jag gick dit tänkte jag att "äh, det behövs kanske inte, jag klarar det nog ändå, själv". Men när jag väl satt där så insåg jag att "nä det gjorde jag nog inte" . Så nu ska jag gå där ett par gånger till i alla fall och det känns skönt faktiskt.

  • Oupsie

    Alltså, ursäkta, jag skriver ju som en kratta . Hoppas ni förstår ändå.


    Vickan, ok. Då har ni er dag framför er .

  • Oupsie

    PB, vilken värdelös diskmaskinsreparatör !

Svar på tråden Livets toppar och dalar