• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Jag skulle ju rapportera om när vi hade varit och tittat på den där vagnen, i verkligheten.

    Och alltså jag måste nog säga att vi tyckte att den verkade bra .

    Hade hittat en återförsäljare som hade sin butik inne i grannstadens centrum, och i fredags så var vi och tittade på kakel och den butiken ligger i utkanten av stan. Så jag kollade på Internet innan om det fanns någon barnvagnsbutik i närheten av den, eftersom affären i centrum inte hade så många märken. Ville även kolla på Teutonia, Brio mfl. för att ha någonting att jämföra med. Så vi tänkte först åka till den affären som låg nära kakelbutiken, och sen till affären i stan. Men när vi hade tittat på några olika vagnar och kört runt lite på dem så såg jag att det även stod en Maxi-Cosi vagn i en av raderna. Så vi testade den också så klart, och så visade det sig att den butiken skulle flytta, så de hade flyttrea på vissa grejer. Bland annat Maxi-Cosi vagnen, men i så fall fick man ta den med sig med en gång. Så den var nedsatt 1500 kr för vagn, sittdel och liggdel. Och vi köpte den . Inte varje dag man impulsköper en vagn! Så nu står det en vagn här i lägenheten, och jag undrar lite vem som ska åka i den? *fattar ingenting*

    Men inte nog med det, när vi ändå var i köptagen så passade vi på att köpa ett babyskydd också. De hade satt ner priset på Maxi-Cosi Pebble och den fungerar att sätta direkt på vagnen så vi tänkte att det var väl lika bra att köpa av samma märke, när den möjligheten nu fanns.

    Så nu hoppas jag att min Internetresearch är tillräcklig och att vi kommer att vara nöjda med vagnen . Men den kändes faktiskt som det bästa alternativet för oss även i affären. Bland annat blev den minst när den skulle vikas ihop. Och eftersom vi har en hundbur som också tar upp utrymmet i bagaget så är det verkligen viktigt för oss. Men vi måste dock byta hundbur, för den vi har nu är ganska bred och tar upp mer än halva bagaget, så vi behöver hitta en som är lite smalare. Förlåt vovven!

    Kände mig jättenöjd när vi plockade upp vagnen här i lägenheten och testade att byta mellan liggdel och babyskydd, men sen tänkte jag "oj, tänk om vi jinxar det" . Fast, äsch, jag tror ju inte på sånt egentligen.

  • Oupsie

    BS, jobbig kompis!


    Själv har jag en kompis som i princip bara ringer när hon kör bil. "Ja, jag tänkte passa på att ringa dig nu när jag ändå inte kan göra något annat. Åh, nu är jag hemma, hej då". Så jag har börjat göra samma sak, fast jag kör inte bil lika långa sträckor så jag måste ofta avsluta samtalen ganska snabbt .  Barnsligt, jag vet, men jag är det ibland.

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-09 19:47:19 följande:
    Oupsie, vad kul med vagn så där! Det hände ju vi också, vi hittade ju vår vagn när vi var och tittade och fick veta att vi om vi tog den samma dag skulle vi få alltihop flera tusen billigare.
    Ja, vagnen var ju egentligen inte nedsatt så mycket, men 1000 kr på vagnen, 500 kr på liggdelen och 1700 kr rabatt på babyskydd+fäste till bilen, så blev det ändå 3000 kr billigare än om vi hade köpt allt till ordinarie pris.
  • Oupsie

    Har inte sett den filmen, och nu är det väl lite sent att börja. Men lika bra det kanske, är också lite extra lättgråten för tillfället .

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-09 20:02:29 följande:
    Oupsie, bara ringa från bilen, haha, det var kul! Men 3000 kr mindre att lägga ut är väl jättebra!
    Ja, 3000 kan man göra mycket annat för. Och nu har jag googlat lite och hittat vagnen på någon tysk sida också och det skulle inte bli billigare att skicka efter därifrån så nu blev jag än mer nöjd . Inte så bra att kolla sånt i efterhand dock .
  • Oupsie

    Heloise, hej! Vad skönt att höra om Elise framsteg . Hoppas att du snart mår bättre! Både fysiskt och att du kommer att gråta mindre. Men det är väl inte så konstigt att känslorna åker berg-och-dalbana med tanke på all dramatik och chock i och med er dotters födsel. Kram!

  • Oupsie
    viktualia skrev 2010-10-09 22:13:59 följande:
    jaaaaaaaaa! *skickar över lite 100% Blåbär och en portion tålamod tills du får dricka vin igen...* fniss!
    Tack
  • Oupsie

    Muggles, hej hej! Illamående låter bra, i det här sammanhanget. Håller alla tummar jag kan inför onsdag!

  • Oupsie

    Klockarbol, låter som att du fick en bra fruhippa .

Svar på tråden Livets toppar och dalar