• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Tack Soldemor!


    Lappis, ska påminna dig .

  • Oupsie
    viktualia skrev 2010-10-07 11:03:07 följande:
    MSW - A går ju på dagis och där kan man också lära sig vackra ord!!! *fniss* Och Oupsie - det här med vagnval är verkligen ett freakat projekt! Är hittills nöjd med vår men som sagt.. kom igen i snömodden i vinter.. (men då är maken föräldrarledig *ler elakt*)
    Bra uppdelning av föräldraledigheten Vickan
  • Oupsie

    Läste Panzer berättelse imorse och jag grät jag med. Han förmedlade verkligen maktlösheten som han måste ha känt . Och när de bara rusade ut med lilla bebisen från rummet . Hoppas så att allt går bra med lilla Elise.


    Kan man skicka grejer till de som är inlagda på sjukhus? En kompis till mig skickade en present till mig, ett litet startpaket med pyamas och body. Men bodyn var i stl 44 och jag hade inte riktigt hjärta att säga till min kompis att den, förhoppningsvis, aldrig kommer att passa. Det är bara en vanlig vit body, inget märkvärdigt alls, men den är en omlottbody som är lätt att klä på en riktigt liten en. Och den kanske kan komma till någon nytta för lilla Elise i alla fall.

  • Oupsie

    Ja, men det är ju enklast, att skicka hem till dem. Såklart! Får inboxa dem och fråga om de vill ha bodyn. Skönt att höra att hon har sluppit fler slangar.

  • Oupsie

    PB, huvudvärk och ryggskott, fyy. Krya på dig!

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-07 12:56:50 följande:
    Ja jag vet och min make häcklar mig hela tiden för att jag ännu inte har en Jag tror jag kommer att älska dem men jag suger på karamellen lite till. Tycker samtidigt det är lite jobbigt att byta telefon innan jag fått ordning på alla mina kontakter, och alla inställningar så som jag vill ha dem.
    Min man sitter för tillfället och suktar öven en ny HTC-telefon som ska komma i slutet av oktober/början på november. Så vänta på den, så får du nog en bättre telefon än maken om han har haft sin ett tag .

    Den här, om du vill se,


    Jag lyckades dock aldrig flytta över mina kontakter på ett smidigt sätt, för de sparades väl inte i samma format på sim-kortet som de skulle vara i på telefonen, men det blev en utrensning av en del gamla kontakter i samband med det som kanske borde gjorts innan istället .

  • Oupsie

    Lappis, hur många barn brukar det komma per år? Eller kan det variera mycket från år till år?

  • Oupsie

    Oms, skickar också en stor kram! Förstår att det är jättekämpigt och jag hoppas verkligen att ni kan få bättre stöd från skolan.


    Lappis, vad jobbigt att ni inte kan få ett mer exakt tidsbesked i kön. Hoppas också på  babyboom i Sydkorea så att det går snabbt för er!

Svar på tråden Livets toppar och dalar